Cool Stuff

Zece actori care interpretează mereu aceleași personaje în filme

Iată zece actori care joacă mereu roluri asemănătoare!

Pentru unii actori, succesul la Hollywood a venit destul de ușor, însă în industria filmului este destul de greu să rămâi pe val, fiind o concurență destul de strânsă. Multe vedete nu au vrut să își riște cariera și au preferat să joace roluri repetitive, pentru a nu-și dezamăgi publicul. Așa s-a întâmplat în cazul multor actori celebri care au preferat să joace numai în filme de acțiune sau în comedii.

John Wayne

John Wayne a devenit cunoscut la Hollywood pentru filmele sale western, interpretând în mai multe producții celebre rolul de cowboy. Totuși, actorul a obținut un singur premiu Oscar, de-a lungul carierei sale – în 1969, pentru „True Grit”. Numele său a fost o adevărată inspirație pentru mulți artiști americani, iar Lady Gaga chiar i-a dedicat o piesă lui John Wayne.

Keira Knightley

Dacă ar fi posibile călătoriile în timp, Keira Knightley ar fi prima care ar încerca acest lucru, ținând cont că majoritatea filmelor sale au loc în diferite perioade istorice. „Pirații din Caraibe”, „Anna Karenina”, „The Duchess” și „Atonement” sunt doar câteva din filmele în care am văzut-o pe Keira Knightley, interpretând diverse personaje, din epoci diferite.

Noel Gugliemi

Poate că numele său nu îți sună cunoscut, dar cu siguranță chipul său îți este familiar. Actorul a devenit faimos pentru rolurile de gangster, pe care le-a interpretat în Fast & Furious, Training Day și The Dark Knight Rises. Actorul a avut o viață dificilă, iar cariera de actor l-a salvat: „Am plecat de la o viață normală și am ajuns la abandon, locuit pe străzi, infracțiuni și apoi am devenit actor”, a povestit Noel, dezvăluind că părinții săi l-au abandonat pe când avea doar 13 ani.

Melissa McCarthy

Melissa McCarthy a devenit celebră datorită serialului Gilmore Girls, iar apoi, aceasta și-a făcut debutul direct pe marile ecrane, într-o serie de comedii în care a interpretat roluri asemănătoare. Actrița a jucat în filme precum „Identity Thief”, „Spy” și „Bridesmaids”, în care a interpretat de fiecare dată rolul unei femei amuzante, neîndemânatice și dornice de acțiune.

Seth Rogen

L-ai văzut vreodată pe Seth Rogen într-un rol serios? Actorul este celebru în rândul comediilor americane, iar în majoritatea filmelor sale, Seth interpretează rolul tipului aflat sub influența substanțelor interzise, care intră mereu în belele. Iar exemplele perfecte sunt următoarele filme: The Night Before Christmas, Pinapple Express, Knocked Up și This Is The End.

Milla Jovovich

Milla Jovovich a debutat ca model în anii 90, iar apoi a obținut rolul din filmul „Întoarcere la Laguna Albastră”. Totuși, succesul a venit câțiva ani mai târziu, cu rolul din filmul „The Fifth Element”, unde Milla a interpretat-o pe extraterestra Leeloo. A urmat apoi seria Resident Evil, care a transformat-o pe Milla într-un adevărat megastar la Hollywood, actrița având apoi apariții tot în filme de acțiune, precum „Ultraviolet” și „Hellboy”.

Liam Neeson

Liam Neeson este un caz aparte. Actorul este cunoscut pentru rolurile sale dramatice din filmele „Schindler’s List”, „Batman Begins” și „Silence”. Însă, Liam Neeson este cunoscut și pentru filmele în care îi vânează pe băieții răi, care încearcă să îi răpească fiica, soția, să îi fure identitatea, sau să îi omoare familia. Actorul a început această serie de roluri la indigo cu filmul „Taken”, în 2008, urmând apoi „Non-Stop” în 2014, „Unknown” în 2011, și „Cold Pursuit” în 2019.

Katherine Heigl

Actrița a devenit celebră datorită rolului din serialul „Grey’s Anatomy”, însă după câteva sezoane, aceasta și-a dat seama că își dorește altceva de la cariera sa, așa că a decis să părăsească proiectul. A urmat apoi o serie de apariții în comedii romantice, cum ar fi „27 Dresses”, „The Ugly Truth” și „New Year’s Eve”, în care Heigl a interpretat rolul tipei pretențioase, care își găsește cu greu partenerul perfect.

Vin Diesel

Vin Diesel nu este genul de actor pe care să-l vezi jucând în filme de dragoste, însă este cu siguranță genul de actor perfect pentru filmele de acțiune. Diesel are în palmares filme precum  „XXX”, „The Fast and Furious”, „Babylon AD”  și lista poate continua. Actorul este conștient că rolul de „supererou” i se potrivește cel  mai bine, și chiar a declarat într-un interviu: „Dacă nu poți să le faci pe toate, măcar încearcă să faci lucrurile la care te pricepi cel mai bine”.

Adam Sandler

În majoritatea filmelor sale, Adam Sandler joacă rolul bărbatului imatur, care stârnește amuzamentul tuturor. Iar ca exemplu avem filmele „Grown Ups” (2010), „Billy Madison” (1995), „That’s My Boy” (2012) și „Big Daddy” (1999). Iar alegerile sale nu sunt deloc surprinzătoare, ținând că actorul chiar a declarat următorul lucru: „Nu m-am apucat de filme ca să îi mulțumesc pe critici. Am ales această carieră pentru a-i face pe oameni să râdă și pentru a mă distra cu prietenii mei”.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.