Cool Stuff

Chuck și Blair, îndrăgostiți și în viața reală? Adevărul despre relația celor doi actori din Gossip Girl!

Blair Waldorf și Chuck Bass, împreună și în viața reală?

Leighton Meester și Ed Westwick au format pe micile ecrane unul dintre cele mai populare cupluri din ultimul deceniu. Cei doi actori i-au interpretat pe Blair Waldorf și Chuck Bass, în celebrul serial Gossip Girl, iar povestea de dragoste dintre cele două personaje a fost urmărită de milioanele de tineri din întreaga lume.

Gelozie, intrigi, comploturi și  multă dramă – așa a arătat relația dintre Blair & Chuck, pe micile ecrane. În ciuda controverselor, cuplul a fost cheia succesului întregului serial, însă în realitate, relația dintre cei doi actori a fost cu totul alta.

Blair și Chuck nu ar fi trebuit să fie împreună

Creatorul serialului „Gossip Girl”, Josh Schwartz a declarat pentru revista Vulture că relația dintre Chuck Bass și Blair Waldorf a fost adăugată mult mai târziu în scenariu.

Nimeni nu se aștepta la asta. Chuck era personajul negativ. Dar asta e partea amuzantă atunci când lucrezi la un serial – totul evoluează, așa că lucrurile se pot schimba instant”, a dezvăluit Josh Schwartz.

Se pare că acesta a fost observat chimia dintre Leighton și Ed, și a decis să formeze un nou cuplu în serial, pe lângă Serena și Dan.

Amândoi au avut roluri diferite în serial, dar chimia dintre ei ne-a surprins pe toți. Cu cât am fi încercat să îi despărțim, întotdeauna găseam un mod de a-i aduce din nou împreună”, a declarat creatorul serialului.

Ed Westwick, îndrăgostit de Leighton Meester?

La începutul filmărilor pentru Gossip Girl, Leighton Meester forma un cuplu cu celebrul actor român, Sebastian Stan, care a apărut, de asemenea, în serial, în rolul lui Carter Baizen.

În schimb, Ed Westwick s-a îndrăgostit în timpul filmărilor de colega sa, Jessica Szohr. Cei doi s-au cuplat în 2008 și au fost împreună până în 2010. Conform tabloidelor americane, Jessica Szohr i-ar fi fost infidelă lui Westwick și l-ar fi înșelat pe actor, cu cel mai bun prieten al său.

Chiar dacă Leighton Meester și Ed Westwick au format un cuplu fictiv pe micile ecrane, există zvonuri conform cărora între cei doi actori ar fi existat o legătură și în spatele camerelor de filmat. De altfel, actorul a declarat într-un interviu pentru E!News, din 2012, că „era complet îndrăgostit de Leighton”.

Sunt îndrăgostit până peste cap de Leighton, și cred că asta mă ajută atât de mult, încât nici nu e nevoie ca ea să fie îndrăgostită de mine. O iubesc eu îndeajuns, e a mea!”, a declarat Ed Westwick.

Din păcate, Leighton Meester nu a avut ochi pentru Westwick, actrița fiind îndrăgostită în 2012 de Adam Brody, care i-a devenit și soț, un an mai târziu. Cei doi sunt în continuare împreună, iar anul acesta, Leighton va naște cel de-al doilea copil.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.