Cool Stuff

Cele mai penibile postere de film. Uite cum au fost editate în Photoshop!

Iată care au fost cele mai penibile postere de film, cu cele mai multe greșeli în Photoshop!

Producătorii investesc milioane de dolari în filme și seriale, pentru a se asigura că la final vor prezenta un produs de calitate. Echipele lucrează din greu la efectele speciale, și la grafică, însă uneori, toată munca din spatele unui film se poate duce pe apa sâmbetei, dacă posterul este unul făcut în grabă. Se pare că anumiți designeri grafici nu s-au descurcat prea bine în Photoshop, iar rezultatul a fost unul dezastruos.

Acest lucru s-a întâmplat chiar și în cazul unor producții celebre, printre care „Spider Man”, „Sex & The City” sau „Tomb Raider”.

Iată care au fost erorile! Tu le-ai observat până acum?

Sex & The City 2

Cotul lui Kim Cattrall a ajuns să fie mai gros decât gâtul acesteia, iar brațul ei este exagerat de lung.

Death at a Funeral

Designerii au încercat să facă un poster amuzant, pentru un film amuzant, însă l-au lăsat pe James Marsden cu pieptul mult prea gol... 

The Heat

Melissa McCarthy nu a avut niciodată vreo problemă legată de silueta sa, dar din câte se pare, graficienii au decis să îi modifice dimensiunea capului, iar actrița pare de nerecunoscut.

The Accidental Husband

CeVa s-a întâmplat cu mâna lui Collin Firth, care este mult prea scurtă.

Spider-Man 2

Designerul grafic care s-a ocupat de acest poster nu se descurcă prea bine la anatomie. E imposibil ca actrița Kirsten Dunst să aibă un braț atât de lung și elastic, încât să îl îmbrățișeze din acel unghi pe Spider-Man.

The Amazing Spider-Man 2: Rise of Electro

Același lucru s-a întâmplat și în cazul actriței Emma Stone, brațul ei a fost de mult alungit, încât pare ireal.

Dragonheart: A New Beginning

Oops! Cineva a uitat să mai adauge un deget. Dacă te uiți cu atenție, una dintre mâinile aflate pe sabie are doar patru degete.

Tomb Raider

La prima vedere, Alicia Vikander arată incredibil în acest poster, însă dacă te uiți cu atenție, vei observa că gâtul ei este exagerat de lung. Cineva s-a jucat în Photoshop...

Bangkok Dangerous

Cineva a uitat de arma lui Nicholas Cage. În imaginea de mai sus, actorul ar fi trebuit să țină ceva în mână, însă designer-ul grafic a omis acest aspect.

The Whole Ten Yards

Acelea nu sunt picioarele lui Bruce Willis, iar acela nu este chipul lui Matthew Perry. Cineva a exagerat cu Photoshopul, iar rezultatul este unul dezastruos!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.