Cool Stuff

FOTO | Actrițe care au interpretat roluri de bărbați. Pe câte dintre ele le recunoști?

Șapte actrițe care au interpretat personaje masculine atât de bine încât poate nici nu ai realizat că rolul a fost jucat de o femeie!

Cu siguranță un actor bun poate interpreta orice personaj, indiferent de vârstă, naționalitate, limbă sau chiar sexul acestuia. În timp ce unii au fost nevoiți să slăbească sau să se îngrașe extrem de mult pentru un rol, alții și-au schimbat total mentalitatea și unghiul de abordare.

Iată șapte actrițe extrem de talentate, care au interpretat personaje masculine pe marele ecran. Și au făcut-o atât de bine încât poate nici nu ai realizat că rolul a fost jucat de o femeie.

Hilary Swank în rolul lui Brandon Teena

Datorită acestui rol, Hilary Swank a câștigat atât un premiu Oscar, cât și Globul de Aur în anul 2000, la categoria „Cea mai bună actriță” pentru interpretarea ei. Filmul „Boys Don’t Cry” se concentrează asupra vieții lui Brandon Teena, care fiind transgender, este obligat să fugă într-un oraș din Nebraska. Acesta a fost extrem de apreciat de critici și a fost considerat unul dintre cele mai bune filme acelui an.

Gwyneth Paltrow în rolul lui Thomas Kent

În „Shakespeare in Love” o găsim pe Gwyneth Paltrow în rolul Violei de Lesseps alias Thomas Kent. Actrița a interpretat-o pe Viola de Lesseps, un personaj care se deghizează în Thomas Kent pentru a-l impresiona pe Shakespeare, pentru că în acele vremuri, femeile nu aveau voie să joace în piese de teatru. Actrița a câștigat un Oscar, un Glob de Aur și 2 Premii SAG pentru performanța sa din acest film.

Angelina Jolie în rolul lui Evelyn Salt

În filmul „Salt”, povestea se învârte în jurul lui Evelyn Salt, un agent CIA aflat pe fugă, care este acuzat că este spion KGB. Pentru a-și dovedi nevinovăția, Evelyn își folosește toate abilitățile, și ajunge să se deghizeze într-un colonel.

Mariah Carey

„Obsession” este o melodie de pe cel de-al doisprezecelea album al artistei, „Memoirs of a Imperfect Angel”. Mariah Carey a declarat că acesta este unul dinte cântecele ei preferate, adăugând că a fost inspirată de filmul „Mean Girls”. În clip, aceasta joacă atât rolul său, cât și al unui bărbat care o tot urmărește.

Cate Blanchett în rolul lui Jude Quinn

„I’m Not There” este un film din 2007, bazat pe povestea de viață a lui Bob Dylan. Performanța sa din film i-a adus lui Cate o nominalizare la Oscar, una la SAG, una la BAFTA și o nominalizare la Globul de Aur. În final, ea a câștigat premiul pentru „Cea mai bună actriță în rol secundar” la Globurile de Aur.

Amanda Bynes în rolul lui Sebastian Hastings

„She’s the Man” este un film pentru adolescenți, lansat în 2006, bazat pe piesa lui William Shakespeare, „Twelfth Night”. Aici, Amanda joacă rolul Violei Hastings care se preface că este fratele ei, Sebastian, pentru a juca fotbal în timpul unei călătorii la Londra.

Elle Fanning în rolul lui Ray

Drama din 2015, „3 Generation”, așa cum sugerează și numele, prezintă povestea a 3 generații de femei. Elle Fanning intră în pielea lui Ray, un adolescent care trece printr-o transformare de gen, schimbând rutina și așteptările întregii familii pentru totdeauna.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.