Cool Stuff

Motivul inedit pentru care Tom Cruise vrea să construiască un „sat” liber de COVID-19

Tom Cruise nu mai are răbdare și își dorește să revină cât mai repede pe platoruile de filmare.

Tom Cruise își dorește să revină cât mai repede pe platourile de filmare și are o idee inedită. El plănuiește să construiască un „sat" liber de Covid-19, unde echipa din „Misiune: Imposibilă” să fie protejată, iar astfel să poată fi reluate filmările.

Actorul și colegii săi ar urma să locuiască în rulote VIP Winnebago și să ajungă pe platourile de filmare prin intermediul unui circuit special gândit pentru a-i proteja de virus.

„Filmul are deja întârzieri mari și nu sunt semne că lucrurile vor reveni curând la normal, iar aceasta ar putea fi o solutie pentru a se mișca lucrurile rapid și în siguranță”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Lansarea filmului „Mission Impossible 7” era programată pe iulie 2021, dar a fost amânată pentru 19 noiembrie 2021. Inițial, pandemia de coronavirus i-a forțat să mute filmările din Veneția în Marea Britanie și ulterior, producția a fost suspendată pe o perioadă nedeterminată.

În contextul actual, planul lui Tom pare chiar fezabil. În varianta propusă de el, toate starurile vor locui împreună într-un camping de lux și astfel, vor putea lucra alături de restul echipei.

„Este costisitor, dar Tom întotdeauna face lucruri mărețe și mai bine decât toți”, a adăugat aceeași sursă.

Totuși, până în acest moment, informațiile nu au fost confirmate.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.