Cool Stuff

Keanu Reeves te scoate la întâlnire. Iată ce trebuie să faci!

Află cum poți petrece 15 minute alături de îndrăgitul actor, Keanu Reeves!

Keanu Reeves participă la strângerea de fonduri pentru organizația caritabilă Camp Rainbow Gold și scoate la licitație o întâlnire cu el. Cel care va câștiga licitația, va avea parte de o întâlnire de 15 de minute, pe Zoom, cu îndrăgitul actor.

Suma obținută va fi donată în totalitate către fundația care sprijină copiii bolnavi de cancer din Idaho, cu scopul de a le oferi suport emoțional și financiar, dar și experiențe memorabile, așa cum se arată pe site-ul acesteia.

Întâlnirea cu actorul este prezentată cu numele „15 minute de faimă cu Keanu Reeves” și este descrisă ca „O mică întâlnire față în față cu Keanu”.

„Îl cunoști. Îl iubești. Aceasta este o experiență neprețuită și acum ai șansa să te întâlnești cu el pe Zoom chiar de la tine acasă. Pregătește-ți întrebările și petrece 15 minute cu actorul, regizorul, producătorul și muzicianul Keanu Reeves”, se mai arată în descriere.

Până la acest moment, cea mai mare sumă oferită este de 18.500 de dolari, iar licitația se încheie luni, pe 22.06, la ora 12.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.