Cool Stuff

Cele mai emoționante filme de dragoste turcești. Pe care le-ai văzut până acum?

Dacă nu ai urmărit până acum un film turcesc, îți recomandăm cinci povești de dragoste emoționante.

Filmele turcești sunt cu siguranță mult mai dramatice decât producțiile de la Hollywood, iar regizorii știu cum să pună în scenă fiecare poveste, astfel încât la final să plângi cu lacrimi de crocodil. Chimia dintre actori, firul acțiunii, decorul, intriga și deznodământul sunt o parte din elementele cheie, ale fiecărui film turcesc, iar emoția și dramatismul sunt ingredientele de bază.

Așa că dacă nu ai urmărit până acum un film turcesc, îți recomandăm cinci povești de dragoste emoționante, care te vor face să suspini și să visezi cu ochii deschiși.

Sonsuz Ask – Dragoste nesfârșită

Filmul prezintă o frumoasă poveste de dragoste între un doctor renumit și o menajeră, care se confruntă cu grave probleme de sănătate. Relația celor doi trece prin mai multe provocări, însă aceștia reușesc să lupte pentru iubirea lor.

Su Ve Ates – Apă și foc

Filmul spune povestea lui Yagmur și a lui Kemal, doi tineri care se întâlnesc într-un avion spre Londra și se îndrăgostesc unul de celălalt. Din păcate, zilele de fericire ale acestui cuplu nu durează foarte mult. Deși Yagmur este îndrăgostită cu adevărat de Kemal, acesta are alte intenții. Bărbatul are de fapt o altă identitate și este implicat în diferite afaceri ilegale,  având o viață extrem de tumultuoasă în Istanbul.  Atunci când tânăra rămâne însărcinată, povestea lor se schimbă radical.

Sadece Sen – Doar tu

Ali este un fost jucător de box, care ajunge să lucreze într-o parcare subterană, după ce un incident nefericit i-a ruinat cariera de sportiv. Acesta se îndrăgostește de Hazal, o tânără oarbă, care se descurcă greu din punct de vedere financiar. Cei doi ajung să trăiască o frumoasă poveste de dragoste, însă relația lor este pusă la încercare de trecutul întunecat al lui Ali.

Ask Tesadüfleri Sever  - Dragostea iubește coincidențele

În anul 1977, într-o dimineață de septembrie, Yilmaz se grăbește să ajungă cu soția sa gravidă la spital. Intră în coliziune cu o altă mașină, în care se află Inci, gravidă și ea. Impactul declanșază un travaliu înainte de termen, astfel încât cele două femei ajung împreună la spital și nasc în aceeași zi. Accidentul este primul eveniment dintr-o serie de coincidențe care vor lega destinele celor doi copii - Özgür și Deniz, ale căror vieți se vor intersecta de-a lungul timpului. Însă ceea ce îi aduce împreună ridică și un zid între ei. Asta până când se întâlnesc întâmplător, din nou, 25 de ani mai târziu, în Istanbul.

Bi Küçük Eylül Meselesi – O idilă de Septembrie

Eylul este o tânără frumoasă, care are tot ce își poate dori, însă este mult prea „visătoare pentru a se îndrăgosti”. Într-o zi, aceasta face un accident, iar inima sa se oprește pentru câteva minute. După ce se trezește, toată lumea o asigură că este complet sănătoasă, însă aceasta simte că ceva s-a schimbat în viața ei. Eylul nu își amintește cum a decurs ultima lună, din viața ei, de dinainte de accident. Aceasta încearcă să reconstituie traseul său din luna Septembrie și ajunge pe o insulă din Marea Egee. Acolo, Eylul întâlnește un bărbat misterios, care pretinde că o cunoaște și că este fostul său iubit. Oare își va reaminti Eylul tot ce a trăit pe acea insulă?

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.