Kiss Music News

Cele mai nereușite întâlniri ale vedetelor și poveștile din spatele acestora!

Vedetele și-au amintit cum au arătat cele mai stânjenitoare întâlniri ale lor!

Deși te pregăteşti pentru o seară romantică de senzaţie, nu întotdeauna totul iese conform planului. Uneori, poți să ai parte de cele mai stânjenitoare momente, dar măcar îți vei aminti înâlnirea cu zâmbetul pe buze.

Mai mult, se pare că acest lucru se poate întâmpla și la case mai mari. Întâlnirile nereușite nu le-au ocolit nici pe celebrități, iar câteva dintre ele au povestit cele mai ciudate experiențe prin care au trecut.

Emma Watson

Emma Watson îşi amintește că cel mai dezastruos date pe care l-a avut a fost cu un băiat care, după ce a măsurat-o din priviri, i-a spus: „Nu pot fi nici măcar prieten cu persoane neatractive!”.

Olivia Munn

Actrița Olivia Munn a scăpat cu greu de un tip care era atât de fascinat de dinţii ei, încât aproape ca a forţat-o să deschidă larg gura... Bărbatul susţinea că voia să-i numere dinţii strălucitori fiindcă i se părea că are mai mulţi decât restul oamenilor...

Ariana Grande

Ariana Grande a avut parte de un date foarte stânjenitor. Artista s-a simţit extrem de penibil atunci când la sfârşitul unei prime întâlniri reușite, partenerul ei a sărutat-o și fix atunci ea a avut o hemoragie nazală, murdărindu-l de sânge pe faţă.

Justin Bieber

Justin Bieber a vrut ca la prima întâlnire romantică din viaţa lui, să recreeze celebra scenă a sărutului cu spaghete din „Doamna şi vagabondul”. Dar în loc să obţină ceea ce își dorea, artistul a vărsat toată farfuria de spaghete pe cea care îl însotea.

„A fost groaznic şi stânjenitor. N-a mai ieşit niciodată cu mine”, își amintește el.

Kelly Rowland

Kelly Rowland, fosta membră a trupei Destiny's Child, a stricat totul după ce a adormit la prima întâlnire cu un băiat de care chiar îi plăcea. Cei doi au ieşit la film, iar în întunericul sălii de cinema pe artistă a luat-o somnul și a început să sforăie, stând cu capul pe urmărul lui.

„E vina lui, dacă m-a dus la „There's something about Mary”, deşi îi spusesem că l-am mai văzut de două ori!”, a povestit ea amuzată.

Kelly Osbourne

Deși nu pare, Kelly Osbourne spune că la un moment dat, la o prima întâlnire, a fost atât de ruşinoasă, încât, atunci când băiatul a vrut s-o sărute, ea s-a ferit, lăsându-se pe spate şi a căzut şi tufişuri. Ca și cum lucrurile nu erau deja destul de stânjenitoare, ea a reușit să își luxeze astfel și încheietura.

Nicole Kidman

Nicole Kidman a avut şi ea parte un prim date stânjenitor, dar nu cu oricine, ci tot cu o celebritate: Jimmy Fallon. Actriţa a povestit că îi plăcea de el, aşa că l-a rugat pe un prieten să le aranjeze o întâlnire la el acasă. Numai că lui Jimmy nici prin cap nu i-a trecut că Nicole ar putea fi interesată de el, aşa că s-a apucat relaxat să joace Mario Kart.

„Mi-a trecut prin cap atunci că poate Jimmy e gay”, a povestit amuzată Nicole.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.