Kiss Music News

Votează-ți DJi preferați de la UNTOLD & NEVERSEA în topul 100 DJ MAG!

A venit din nou acea perioadă a anului, în care DJ-ii din întreaga lume ne solicită, votul în Top 100 DJ Mag.

Îți amintești momentul în care erai acolo, în față la scena principală de la UNTOLD, cu mâinile în aer, iar pe scenă era DJ-ul tău preferat?

A venit din nou acea perioadă a anului, în care DJ-ii din întreaga lume ne solicită, votul în Top 100 DJ Mag, iar asemănările cu anii trecuți se opresc aici... Anul 2020 este un an atipic mai ales pentru industria de entertainment: cluburile au fost inchise, festivalurile amânate din cauza pandemiei, iar aparițiile live ale DJ-ilor au fost mutate în mediul online.

Acesta este motivul pentru care DJ Mag și-a adaptat campania de votare în cel mai mare poll dedicat DJ-ilor; startul campaniei a fost dat ieri, 15 iulie, iar organizatorii campaniei au anunțat lansarea unei serii săptămânale „Top 100 DJs Virtual Festivals” pentru a oferi celor care se implică în procedura de votare oportunitatea de a experimenta, într-un mod nou, set-urile DJ-ilor preferați.     

Seria Top 100 DJs Virtual festival va avea loc în fiecare weekend, prima ediție este programată pentru data de 18 iulie, fiind transmisă pe canalele DJ Mag de YouTube, Facebook și Twitch. Ziua de sâmbătă este dedicată clasamentului Top 100 DJs, iar cea de duminică celebrează artiști din curentul alternativ, Alternative Top 100 DJs. Această categorie folosește același sistem de vot ca la Top 100 DJ, la care se adagă un punctaj oferit de datele de vănzări de pe platforma Beatport.

Pentru ziua de sâmbătă, 18 iulie, au fost confirmate primele nume, e vorba de acei DJ care ne-au facut verile senzaționale cu aparițiile live pe scenele celor mai mari festivaluri din România, UNTOLD și Neversea: Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta, Don Diablo, Timmy Trumpet, Sunnery James & Ryan Marciano, W&W, R3hab, lista fiind completată de ALOK, Mariano Bo, Oliver Heldens și SAYMYNAME.

Duminică, 19 iulie, este o zi dedicată celor mai mari nume din techno si house: Carl Cox, Fatima Haji, Stacey Pullen, Delano Smith, Rebekah, DJ Pierre, Solardo, Marshall Jefferson, CamelPhat, Monika Kruse, Nicole Moudaber și David Morales.

Pentru a vota e nevoie să alegi cinci dintre DJ-ii tăi favoriți, liniile de vot fiind deschise până pe data de 23 septembrie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.