Cool Stuff

Wow! Ce casă frumoasă are Kendall Jenner. Iată imagini impresionante cu locuința modelului!

Uite ce casă frumoasă are Kendall Jenner!

După ce Gigi Hadid și-a prezentat casa pe Instagram, a venit timp ca un alt model celebru să le arate fanilor imagini exclusive din interiorul locuinței sale. Kendall Jenner a apelat la ajutorul unei echipe de designeri de interior, pentru a-și decora casa, iar rezultatul este unul inedit.

Gusturile ei ne-au surprins, puțin mai boemă și funky decât restul familiei sale. Atmosfera care ne-a descris-o ni s-a părut interesantă. Toată lumea știe cine e Kendall, așa că ne-am gândit că își va dori o casă mai excentrică, mai multă agitație. Dar am fost cu toții surprinși să vedem că ea chiar are gusturi bune, în ciuda vârstei fragede”, a spus Tommy Clements, unul dintre designerii care s-au ocupat de casa lui Kendall. 

De asemenea, gătitul este una dintre activitățile preferate ale lui Kendall, așa că bucătăria a fost amenajată în funcție de nevoile acesteia.

Această casă mă face să stau numai în bucătărie. Acolo îmi place să mă joc cel mai mult. Chiar pot spune că gătesc foarte bine. Eu și Kylie am fost norocoase, pentru că am fost ghidate de surorile noastre mai mari, iar mama este o femeie extrem de bine organizată. Toate mi-au dat sfaturi despre cum să-mi amenajez baia și bucătăria, pentru a fi mai eficientă”, a declarat Kendall Jenner pentru Architectural Digest.

Kendall Jenner deține o colecție impresionantă de artă contemporană, care include opere semnate de Barbara Kruger, Richard Prince, Raymond Pettibon și Sterling Ruby.

În dormitorul modelului se află o sculptură semnată de Tracey Emin, dar și două uși italiene, din secolul al XVIII-lea.

Am crescut cu astfel de uși, în toate casele în care am locuit până acum. I-am cerut mamei să-mi dea două din ele, când a făcut curățenie. Îmi aduc aminte de copilărie”, a spus Jenner.

La început am fost sceptici, deoarece nu ni se părea că se potrivesc. Dar când camera a fost gata, ne-am dat seama că totul arată foarte bine. E ca un testament, în viziunea lui Kendall”, a declarat Tommy Clements.

Îmi place faptul că această casă are personalitate. Când intru aici, simt instant un vibe spaniol, dar și atmosfera de fermă. Viața mea este destul de haotică, mai mereu călătoresc, sunt energică, așa că am vrut o casă în care să mă relaxez”, a spus modelul.

Jenner a făcut și câteva modificări în ceea ce privește structura casei. Aceasta a transformat două dormitoare într-un dressing room imens, care ne aduce aminte de dulapul lui Hannah Montana.

În ceea ce privește living-ul, acesta este decorat simplu, cu două canapele, un șemineu și un covor pufos și confortabil.

Nu sunt o petrecăreață. Nu prea se țin petreceri la mine. Îmi place să dau drumul la muzică, să aprind șemineul și să mă uit la meciurile NBA, alături de prietenii mei”, a spus Kendall Jenner.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.