Cool Stuff

Ce bacșiș lasă vedetele de la Hollywood atunci când merg la restaurant. Iată dezvăluirile unei hostesse!

Te-ai întrebat vreodată ce bacșis oferă la o masă, o vedetă de la Hollywood?

Te-ai întrebat vreodată ce bacșis oferă la o masă, o vedetă de la Hollywood? Deși multe celebrități au averi de milioane de dolari, asta nu înseamnă că acestea nu se uită la banii din portofel.

O fostă hostessă din New York, care a lucrat timp de un an într-un restaurant de lux din Manhattan, a dezvăluit cum au fost interacțiunile ei cu diferite vedete, dar și ce bacșis au lăsat acestea, după ce au primit nota de plată.

Tânăra, pe nume Julia Carolan, a dezvăluit toate aceste informații în cadrul unei serii de clipuri publicate pe TikTok.

În acele videoclipuri, Julia nu a menționat numele restaurantului pentru care a lucrat, însă nu s-a ferit să ofere detalii despre clienții acelui local.

Aceasta s-a declarat extrem de încântată de surorile Hadid, oferindu-le nota 10. „Cele două sunt foarte drăguțe, am numai cuvinte de laudă pentru ele. Sunt foarte politicoase și prietenoase cu toți angajații, iar asta se întâmplă rar în cazul celebrităților”, a spus Julia.

În schimb, Julia a declarat că actorul Cameron Dallas a fost foarte nepoliticos și agresiv, iar pentru asta a primit nota 4/10.

Am avut o experiență neplăcută cu el. El și prietenul lui au sunat pentru o rezervare, după ce am închis restaurantul și au cerut o masă – iar tonul lui a fost „știi cine sunt eu?”. A fost foarte nepoliticos!”, a povestit aceasta.

De asemenea, și Hailey Bieber a primit o notă mică - 3.5/10.

Poate e o notă controversată. Am întâlnit-o de mai multe ori pe Hailey și niciodată nu mi s-a părut drăguță. Chiar aș vrea să îmi placă de ea, dar o să îi dau doar 3,5/10. Îmi pare rău!”, a spus Julia.

Se pare că cea mai mică notă îi revine lui Kylie Jenner - 2/10, care a oferit un bacșiș mult prea mic, pentru consumația făcută.

Kylie e ok, dar a lăsat 20$ bacșiș, pentru o notă de plată de 500$. Vouă cum vi se pare asta?”, a spus Julia Carolan

Nici Kendall Jenner nu a făcut o impresie prea bună în fața angajaților acelui restaurant. Julia Carolan a dezvăluit că top-modelul a avut o atitudine „rece și distantă”, față de personalul acelui local. În plus, aceasta ar fi avut pe cineva, care vorbea în numele ei, iar Julia a considerat acest lucru ca fiind ciudat, iar pentru asta, Kendall a primit nota 4/10.

În schimb, Beyonce a primit nota 10/10, iar Julia a dezvăluit că artista a fost extrem de politicoasă, a zâmbit și a mulțumit de mai multe ori.

În schimb, Madonna este recunoscută pentru faptul că lasă cele mai mici bacșișuri. Într-un restaurant din Londra, aceasta a lăsat 18$, pentru o notă de 400$. Iar într-un restaurant din New York, aceasta nu a lăsat deloc bacșiș.

Pe lista vedetelor care lasă un bacșiș mic se află și celebra actriță Gwyneth Paltrow. Într-un interviu actrița a dezvăluit că acest obicei se datorează faptului că aceasta nu se descurcă deloc cu matematica. Aceasta a povestit că nu poate să îl ajute pe fiul ei cu temele la matematică, deoarece nu se pricepe deloc la această materie.

În schimb, Drew Barrymore este exact opusul Madonnei. Celebra actrița din „Ingerii lui Charlie” a lăsat la o masă, dublul notei de plată.

La fel de generos este și David Beckham. Fostul fotbalist a ieșit la bere alături de prietneii săi, într-un bar din California, iar pentru nota de 100$, acesta a lăsat 900$.

Iar în topul celor mai generoși actori se află și Johnny Depp. În timp ce filma pentru „Public Enemies”, starul s-a împrietenit cu Mohammaed Sekhani, un chelner care lucra la  Gibson's Steakhouse. După terminarea filmărilor, Depp s-a întors la acel restaurant și i-a lăsat un bacșsis de 4000$ lui Sekhani, pentru o notă de plată de 4400$.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.