Cool Stuff

Brad Pitt și Jennifer Aniston vor lucra din nou împreună, după aproape 20 de ani

Brad Pitt și Jennifer Aniston vor lucra din nou împreună, după aproape 20 de ani.

Brad Pitt și Jennifer Aniston vor lucra din nou împreună, după aproape 20 de ani. Cei doi actori vor fi implicați într-un nou proiect caritabil, alături de alte nume celebre de la Hollywood. În cadrul acestui proiect, actorii vor citi live scenariul comediei „Fast Times At Ridgemont High”, care a avut premiera pe marile ecrane în 1982.

Printre vedetele implicate se numără și Julia Roberts, Matthew McConaughey, Shia LaBeouf, Morgan Freeman, Henry Golding, Dane Cook și Sean Penn.

Evenimentul va fi difuzat pe 21 august, pe Facebook și pe TikTok, pe paginile organizației CORE, susținută de Sean Penn.

În timpul transmisiunii live, fanii vor putea face donații pentru CORE, dar și pentru alte organizații care se luptă în acest moment cu pandemia de coronavirus.

În 2001, Brad Pitt a jucat într-un episod special din Friends, în perioada în care era căsătorit cu Jennifer Aniston. În rest, cei doi nu au avut alte proiecte împreună.

Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au cuplat în 1998, iar doi ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit în Malibu. Însă, căsnicia lor s-a destrămat în 2005, după ce Brad Pitt a întâlnit-o pe Angelina Jolie, care i-a devenit mai târziu soție.

În ciuda divorțului dureros prin care au trecut, Brad și Jennifer au rămas prieteni, iar anul trecut, actorul și-a făcut apariția la aniversarea de 50 de ani a lui Aniston.

De asemenea, în ianuarie, cei doi au fost surprinși împreună pe covorul roșu, la Screen Actors Guild Awards, unde s-au felicitat reciproc pentru premiile obține în cadrul galei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.