Kiss Music News

FOTO | O nouă fotografie cu Adele a ajuns virală pe internet. Tu ai fi recunoscut-o pe artistă?

O nouă fotografie cu Adele a devenit virală pe rețelele de socializare, după ce artista și-a făcut apariția într-un costum de carnaval.

O nouă fotografie cu Adele a devenit virală pe rețelele de socializare, după ce artista și-a făcut apariția într-un costum de carnaval, de origine Jamaicană, având părul prins în codițe Bantu.

Sunt foarte încântată de carnavalul Notting Hill, organizat în Londra”, a scris Adele, în descrierea fotografiei publicate pe Instagram, făcând referire la al doilea cel mai mare carnaval din lume, care are loc în această perioadă, pe străzile din vestul Londrei.

În fotografie, Adele are un hairstyle traditional african, un sutien colorat și o pereche de aripi din pene galbene, care celebrează cultura caraibiană. Celebrul carnaval din Notting Hill ar fi trebuit să aibă loc în perioada 30-31 august, însă anul acesta se va desfășura online, din cauza pandemiei de coronavirus.

Deși Adele a vrut să își amuze fanii și să le arate cum se distrează ea în această perioadă, se pare că au fost și câteva care au criticat-o pe artistă, pentru „cultural appropriation”. Anumite persoane au considerat că este ofensator să iei și să folosești elemente tradiționale ale unei culturi doar pentru imagine.

Totuși, au fost și fani care s-au amuzat și au comparat-o pe Adele cu Cynthia, un personaj din celebra animație „Rugrats” de pe Nickelodeon.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.