NEWS

Vești proaste pentru fanii „Keeping Up With the Kardashians”. Reality show-ul se apropie de final!

Reality show-ul „Keeping Up With the Kardashians” ajunge la final odată cu sezonul 20!

Trebuie să recunoaștem că printre plăcerile noastre vinovate se află și reality show-ul „Keeping Up With the Kardashians”. Chiar dacă nu ești fan al clanului Kardashian, cu siguranță ai văzut măcar o dată un episod.

Deși a avut un succes fantastic, se pare că show-ul se apropie de final. Familia Kardashian-Jenner tocmai a anunțat că odată cu sezonul 20, care va apărea anul viitor, serialul se va sfârși. Dar până atunci, mai avem de urmărit sezonul 19, care se întoarce pe E! începând cu 17 septembrie.

Cu tristețe ne luăm rămas bun de la Keeping Up with the Kardashians. După 14 ani, 20 de sezoane, sute de episoade și mai multe emisiuni spin-off, familia noastră a decis să punem capăt acestei călătorii cu totul speciale”, a transmis Kim pe rețelele de socializare. „Suntem extrem de recunoscători tuturor celor care ne-au urmărit în toți acești ani –în  vremurile bune, cele rele, în clipele de fericire, sau în momentele în care am vărsat lacrimi. Vom prețui pentru totdeauna amintirile minunate și nenumăratele persoane pe care le-am întâlnit pe parcurs”.

Mulțumim miilor de persoane și companii care au făcut parte din această experiență și, cel mai important, îi mulțumim lui Ryan Seacrest pentru că a crezut în noi, E! pentru că a fost partenerul nostru și echipei de producție de la Bunim / Murray care a petrecut nenumărate ore filmându-ne viețile. Ultimul nostru sezon va fi difuzat la începutul anului viitor, în 2021. Vă iubim!”, au mai adăugat aceștia.

Anunțul a fost semnat de Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Rob Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner și Scott Disick.

De asemenea, din declarația celor de la E! se pare că decizia le-a aparținut vedetelor. „Deși a fost un privilegiu absolut și ne va fi dor de ei din toată inima, respectăm decizia familiei de a-și trăi viața fără camerele noastre de filmat”, au declarat reprezentații postului TV.

După ce a apărut anunțul, Khloe le-a mulțumit celor 121 de milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram: „Sunt prea emoționantă să spun mai multe în acest moment. Postarea mea dramatică va veni în curând. Schimbarea este grea, dar, de asemenea, necesară uneori. Vă iubesc pe toți. Vă mulțumesc pentru amintiri!”. În același timp, Kim le-a transmis un mesaj emoționant fanilor „uimitori” ai familiei pe Insta Story.

Cu siguranță, show-ul a fost o parte importantă a vieții lor. De-a lungul anilor, telespectatorii au urmărit-o pe Kim devenind mamă, apoi au urmărit momentul în care aceasta s-a căsătorit cu Kanye West și împreună, cei doi au continuat să-și extindă familia. De asemenea, Kourtney și-a documentat relația cu Scott, care a devenit emblematică, iar Khloe a vorbit sincer despre suferințele ei în dragoste.

Totodată, Kendall a atins apogeul în cariera de model, iar sora sa mai mică, Kylie, și-a lansat compania de produse cosmetice.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.