Razi cu Rusu si Andrei

Carla's Dreams - „Rețelele de socializare îmi strică buna dispoziție!”

Urmărește acum interviul cu solistul Carla's Dreams!

Carla’s Dreams ne-a vizitat în această dimineață la matinal și a stat la povești cu Rusu și Andrei, despre noul single „Scara 2, etajul 7”, dar și despre cum și-a petrecut timpul, în aceste luni de pandemie.

În pandemie, am reînceput să citesc mai mult. Am citit și prostii, fără recomandări. Și am zis că de acum nu mai citesc fără recomandări și rezumat. Chiar nu am timp să citesc toate prostiile”, a dezvăluit artistul.

De asemenea, cântărețul a declarat că preferă să stea la distanță de rețelele de socializare, iar acest lucru i-a reușit până acum.

Eu nu sunt profesor de psihologie, sau vreun expert. Atunci când te abții câteva secunde să nu intri pe rețelele de socializare, și ești într-o stare totală de repaus, creierul îți spune singur ce să faci. Și o să îți amintești singur că ai de spălat vasele, sau că trebuie să mergi undeva, sau să ieși să te vezi cu cineva.

Rețelele de socializare îmi strică buna dispoziție, sincer. Sunt foarte multe vieți acolo și uiți de a ta. Ești permanent într-un cosmos de standarde”, a spus artistul.

Dacă vrei să urmărești interviul integral, o poți face mai jos!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.