Cool Stuff

VIDEO | Cum arăta Keanu Reeves, la 20 de ani. O filmare cu actorul, din timpul studenției, a devenit virală!

Cum arăta Keanu Reeves la 20 de ani când lucra pentru un post de televiziune canadian!

De-a lungul carierei sale, Keanu Reeves a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood și nici nu i-a fost greu! Se pare că el nu și-a schimbat deloc felul de a fi și acum avem ocazia să vedem asta într-o înregistrare care a devenit virală.

Postul canadian CBC a postat pe Twitter înregistrarea video a unui interviu amuzant pe care Keanu l-a făcut când era student. În 1984, înainte de a fi cunoscut în toată lumea, el lucra pe postul de corespondent pentru emisiunea „Going Great”, transmisă de această televiziune.

La acea vreme, Keanu a făcut o serie de interviuri la Convenția Internațională a ursuleților de pluș. Starul era student și poate fi văzut cum intră în dialog cu oamenii, punându-le diverse întrebări amuzante, precum „De ce numele tuturor ursuleților de pluș este Teddy?”.

Materialul conține mai multe momente amuzante, printre care unul în care vedeta își demonstrează talentul de actor, prefăcându-se că se luptă cu un ursuleț polar pe care îl chema Graham, care a făcut deliciul fanilor.

Emisiunea a fost transmisă din octombrie 1983 până la mijlocul lunii februarie din 1984. Actorul a făcut parte din echipa emisiunii în `84 și probabil avea în jur de 20 de ani la data realizării reportajului. Din păcate, programul s-a încheiat după 39 de ediții din cauza audiențelor scăzute, relatează Bored Panda.

Reportajul descoperit recent a făcut senzație pe Twitter, fiind urmărit de peste 80.000 de utilizatori în primele ore de după postare și i-a adus lui Keanu și mai mulți admiratori. Mulți au remarcat că el a rămas neschimbat și continuă să facă lucruri extraordinare pentru cei din jur.

Urmărește înteg clipul aici!

VIDEO: Twitter @CC

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.