Cool Stuff

FOTO | Angelina Jolie, de nerecunoscut. Uite cum a fost surprinsă actrița!

În viața de zi cu zi, Angelina Jolie încearcă să fie cât mai discretă!

Deși are o avere estimată la 160 de milioane de dolari, Angelina Jolie preferă să ducă o viață modestă și încearcă să îi învețe același lucru și pe copiii ei. Chiar dacă își permite să angajeze mai multe bune și să aibă zeci de angajați, Angelina preferă să facă totul pe cont propriu, implicându-se cât mai mult în viața copiilor săi.

Atunci când apare pe covorul roșu, actrița este o adevărată divă, însă, în viața de zi cu zi, Jolie încearcă să fie cât mai discretă, iar noul stil vestimentar o ajută cu siguranță să treacă neobservată prin fața paparazzilor.

Însă, câțiva fotografi au recunoscut-o pe celebra actriță, în timp ce se afla la cumpărături alături de fiicele ei, într-unul dintre cele mai accesibile magazine din Statele Unite, Target.

Îmbrăcată modest, în negru, cu mască pe față, Angelina Jolie nu s-a purtat ca un superstar, ci ca o mamă obișnuită, la cumpărături cu copiii.

Chiar dacă ar putea să își îmbrace copiii numai în haine de designer, cum o fac Kim Kardashian sau Beyonce, Angelina prefera să nu îi învețe pe copiii săi cu lucruri exagerat de scumpe.

Conform presei americane, între Angelina Jolie și Brad Pitt ar fi din nou o relație tensionată, deoarece aceștia încă își dispută custodia copiilor.

Deși inițial ajunseseră la o înțelegere, aparent acum Brad este nemulțumit de cât timp petrece în compania celor șase copii. Mai mult, Maddox, în vârstă de 19 ani, are dreptul să își aleagă singur cu cine vrea să stea și se pare că nu mai vrea să îl vadă deloc pe Brad Pitt.

„Brad vrea să împartă custodia celor șase copii cu Angelina, însă fosta soție nu a fost de acord cu termenii impuși de acesta”, a spus o sursă apropiată a actorilor.

Sursa foto: Mirror UK

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.