Cool Stuff

Care sunt cele mai piratate filme din lume, în această săptămână

Uite ce filme noi au fost piratate în ultima săptămână!

Cei care nu au abonamente pe Netflix, Amazon Prime sau HBO GO, găsesc întotdeauna soluții pentru a urmări anumite pelicule, pe care nu au apucat să le vadă în cinematografe.

Cei de la Torrent Freak publică în fiecare săptămână o listă cu cele mai piratate filme din ultimele șapte zile, așa că iată ce pelicule au fost cel mai des descărcate! Poate că pe unele le-ai urmărit deja, iar de altele nici măcar nu ai auzit.

Majoritatea sunt producții noi, lansate în 2020, iar o parte din ele încă nici nu au apărut la cinema, așa că iată care au fost cele mai piratate filme în ultima săptămână.

10. Lost Girls and Love Hotels (2020)

Filmul spune povestea lui Margaret (Alexandra Daddario), o tânără americană, care locuiește în Tokyo. Producția a fost asemănată cu „Fifty Shades of Grey”, deoarece prezintă o relație tumultoasă, bazată pe abuz și practici BDSM, între o profesoară de limba engleză și un gangster japonez.
 

9. Project Power (2020)

 
Pe străzile din New Orleans circulă zvonuri despre o nouă pastilă misterioasă, care conferă superputeri unice fiecărui consumator. Reversul: Nu știi ce se va întâmpla până nu o iei. În timp ce unii devin invulnerabili în fața gloanțelor, devin invizibili sau au o forță ieșită din comun, pentru alții reacția este letală. Dar când criminalitatea crește vertiginos în oraș din cauza pastilei, un polițist local (Joseph Gordon-Levitt) face echipă cu un traficant adolescent (Dominique Fishback) și un fost soldat animat de o răzbunare secretă (Jamie Foxx) pentru a se opune cu forță și riscă să ia pastila pentru a-i găsi și opri pe cei responsabili de crearea ei.
 

8. Peninsula (2020)

 

Peninsula este un sequel pentru filmul „Train to Busan”, lansat în 2016. Acesta prezintă povestea unui soldat, care este trimis alături de echipa sa, să recupereze un camion cu bani, pierdut într-o peninsulă coreeană, guvernată de zombie.
 

7. Greyhound (2020)

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, un comandant al Marinei SUA trebuie să conducă un convoi aliat in timp ce este urmărit de un grup de submarine germane.

6. Tenet (2020)

„Tenet", semnat de Christopher Nolan, este o poveste epică a cărei acțiune debutează în lumea spionajului internațional. Înarmat cu un singur cuvânt - Tenet - şi luptând pentru supraviețuirea întregii lumi, Protagonistul călătoreşte printr-o lume crepusculară a spionajului internaţional, într-o misiune a cărei acţiune se va desfăşura dincolo de timpul real. Nu călătorie în timp. Inversiune.
 

5. Bill and Ted Face the Music (2020)

Alex Winter și Keanu Reeves revin în rolurile celor doi trăzniți - Bill și Ted, care acum sunt pregătiți pentru o nouă provocare și o nouă călătorie în timp. 

4. Ava (2020) 

Ava (Jessica Chastain) este un mercenar extrem de căutat care lucrează pentru o organizație de operațiuni clandestine. Ava străbate tot globul pentru a-și găsi și anihila țintele, întotdeauna personaje extrem de influente. Cariera ei ia o turnură dramatică în momentul când o misiune eșuează din cauza informațiilor greșite pe care le-a primit. Cu o misiune ratată, și fiind deja cunoscută pentru faptul că pune mereu la îndoială validitatea țintelor pe care trebuie să le elimine, Ava e sfătuită să ia o pauză. Dar șeful organizației decide să o transforme pe ea în țintă, ca să se asigure că nimic nu se va întoarce împotriva companiei. 
 

3. Antebellum (2020)

 
Scriitoarea de succes Veronica Henley (Janelle Monáe) se găsește prinsă într-o realitate îngrozitoare și trebuie să deslușească misterul în care este prinsă înainte de a fi prea târziu. Antebellum este un nou thriller terifiant al producătorului filmelor aclamate de public, Get Out și Us, precum și regizorii Gerard Bush și Christoper Renz (Bush + Renz) care reprezintă o nouă voce emoționantă în lumea filmelor.
 

2. The Devill All The Time (2020)


În Knockemstiff, Ohio și în pădurile din vecinătate, personaje sinistre - un preot necredincios (Robert Pattinson), un cuplu pervertit (Jason Clarke și Riley Keough) și un șerif corupt (Sebastian Stan) - gravitează în jurul tânărului Arvin Russell (Tom Holland) în timp ce acesta înfruntă forțe malefice care îl amenință pe el și familia lui. Întotdeauna diavolul, regizat de Antonio Campos, cuprinde perioada dintre cel de-al II-lea Război Mondial și Războiul din Vietnam și zugrăvește o imagine seducătoare…
 

1. Mulan (2020)


Acţiunea va merge pe urmele lui Hua Mulan, fiica unui bătrân luptător, care se deghizează în bărbat şi îi ia locul tatălui său în armată. Călătoria epică o va transforma într-un războinic venerat, îi va aduce respectul întregii națiuni și îl va face mândru pe tatăl ei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.