Kiss Music News

Andreea Bălan lansează „Poveste de toamnă"

Andreea Bălan a lansat piesa „Poveste de toamnă”.

În prag de toamnă, Andreea Bălan pune în scenă o nouă poveste muzicală în care iubirea, blândețea și magia își dau întâlnire în același loc.

„Poveste de toamnă" este noul single al artistei, care redă în versuri iubirea, în diferite forme și în fiecare stadiu al său. Odată ce cunoști dragostea, o poți recunoaște oriunde. Îți luminează chipul, îți sclipesc ochii și îți oferă cel mai sincer și frumos zâmbet, iar când apare, îți schimbă lumea.

Este o melodie din suflet pentru suflete cu multă emoție și povești de viață și sunt fericită că este primul videoclip muzical în care apar pentru prima oară Ella și Clara. S-au simțit foarte bine la filmări, s-au jucat și fericirea lor îmi dă aripi să fac lucruri frumoase pentru public", povestește Andreea Bălan.

Compusă de către Ionut Bacula (Papu) și Vlad Manolache, „Poveste de toamnă" este o piesă despre noi începuturi, dar și despre curajul de a depăși momentele dificile. Videoclipul regizat de către Kobzzon subliniază prin imagini o „poveste de toamnă" pusă pe note muzicale într-un decor arămiu, plin de romantism.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.