Kiss Music News

FOTO | John Legend și Chrissy Teigen, sfâșiați de durere. Soția artistului a pierdut cea de-a treia sarcină

John Legend și Chrissy Teigen au anunțat că vedeta a pierdut sarcina!

În urmă cu doar câteva ore, John Legend și Chrissy Teigen au anunțat că sunt „șocați” și „sfâșiați de durere” după ce modelul a pierdut sarcina. Chrissy era internată în spital de câteva zile din cauza unor complicaţii suferite în timpul celei de-a treia sarcini.

Se pare că vedeta a suferit o hemoragie internă și în ciuda faptului că de zile întregi medicii i-au făcut numeroase intervenţii şi transfuzii, hemoragia nu a putut fi oprită. Sarcina s-a anunţat a fi cu probleme încă de la început, deoarece vedeta suferise o intervenţie de îndepărtare a siliconului mamar fără a ştii că e însărcinată. O astfel de operație necesită anestezie totală, care nu este recomandată mamelor aflate în primul trimestru de sarcină.

În urmă cu o săptămână, aceasta le povestea urmăritorilor ei de pe Instagram că uterul său are probleme, iar copilul se află în pericol. În plus, ea a fost nevoită să amâne toate proiectele pe care le avea în derulare. Totuși, recent, a declarat că situaţia e sub control şi că atât ea, cât şi copilul sunt în regulă.

Între timp, starea ei s-a agravat, iar inima bebelușului s-a oprit. „Suntem şocaţi şi ne încearcă o mare durere, aceea de care doar auzi povestindu-se, aceea pe care nu am simţit-o până acum. Nu am reuşit să oprim sângerarea şi să-i dăm copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda numeroaselor pungi de sânge folosite pentru transfuzie. N-a fost destul”, a scris Chrissy.

Ea a mai făcut o confesiune dureroasă și a povestit că nu obișnuiesc să le dea nume copiilor înainte de a se naște, dar de data aceasta a fost diferit și ştiau deja cum îl va chema pe băieţelul lor. „Niciodată nu ne decidem asupra numelui copiilor noştri până înainte de ultimul moment, după ce se nasc, chiar înainte de a părăsi spitalul. Dar nu ştiu din ce motiv am început să-l strigăm pe acesta Jack. Aşa că pentru totdeauna el va fi Jack. Jack s-a străduit atât de mult să facă parte din mica noastră familie şi va rămâne pentru totdeauna... Pentru Jack al nostru – îmi pare rău că acele câteva clipe din viaţa ta au fost cu atât de multe complicaţii, că nu am putut să-ţi oferim casa care trebuia ca să supravieţuieşti. Te vom iubi mereu”, a adăugat aceasta.

Vedeta le-a mulțumit fanilor pentru încurajări și a încheiat postarea într-o notă pozitivă: „Suntem atât de recunoscători pentru viaţa pe care o avem, pentru copiii noştri Luna şi Miles, pentru toate lucrurile minunate pe care am avut ocazia să le experimentăm. Orice zi poate fi plină de soare. În această zi întunecată vom plânge până ne vor ieşi ochii. Dar ne vom îmbrăţişa şi ne vom iubi mai mult şi vom trece peste asta”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.