Cool Stuff

Job-ul de vis – urmărești filmul sau serialul preferat și ești plătit pentru asta. Iată ce trebuie să faci!

Dacă ești pasionat de filmele și serialele cu supereroi, acum este momentul tău! Află cum poți obține job-ul de vis!

Pentru cei cărora li s-a spus că pierd timpul uitându-se la filme și seriale, acum este momentul vostru! Ce motiv mai bun pentru a revedea „Game of Thrones” sau filmele preferate cu supereroi, dacă nu faptul că vei fi plătit pentru asta?

Lost Universe caută cel mai bun „angajat” dispus  să urmărească un maraton de 3 filme cu super-eroi, Sci-Fi, sau episoade dintr-un serial TV, toate la alegere, cărora să le facă o recenzie. Câștigătorul va primi 300 de lire sterline în numerar, un abonament de 1 an la toate platformele de streaming din Marea Britanie și un voucher cadou pentru site-ul Lost Universe în valoare de 30 de lire sterline.

Participantul ideal ar trebui să fie „competent în majoritatea lucrurilor de tocilari și pop-culture”, fiind un individ care „este obsedat de cel puțin 2 – 3 supereroi sau persoane fictive”, se arată pe site-ul acestora.

„Un urmăritor extrem de motivat” va fi la curent cu cele mai noi versiuni de supereroi, Sci-Fi și fantasy și seriale TV. Dacă te întâlnești cu prietenii în oraș doar pentru a discuta despre producțiile tale preferate, ai putea fi persoana pe care cei de la Lost Universe o caută.

Cum să aplici!

  1. Încarcă o poză cu tine recreând imaginea unui super-erou / personaj Sci-Fi folosind obiecte din viața de zi cu zi, pe Facebook sau pe Instagram, menționând în descriere numele personajului ales. Nu uita să fii creativ!
  2. Etichetează @lostuniverse.club și folosește hashtag-ul competiției #bingewatcherdreamjob.

Mai multe detalii despre competiție și cum să aplici, poți afla de aici!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.