Cool Stuff

FOTO | Cum arată Trinity din „Matrix”, la 17 ani de la ultimul film

Carrie-Anne Moss intră din nou în pielea lui Trinity, la 53 de ani!

Fanii „Matrix” au fost extrem de fericiți când au aflat că va fi lansat un nou film din serie. Însă, pandemia a pus totul pe pauză. Filmările începuseră încă de anul trecut, dar totul s-a amânat pentru câteva luni în momentul în care majoritatea țărilor au intrat în carantină.

Pe lângă faptul că așteptăm cu toții să aflăm ce s-a mai întâmplat cu eroii principali, noul film ne oferă ocazia să revedem personajele noastre preferate. Așa cum era firesc, Carrie-Anne Moss intră din nou în pielea lui Trinity și a fost deja surprinsă la filmări la începutul anului, alături de Keanu Reeves alias Neo.

La 53 de ani, actrița arată la fel de bine ca la începutul anilor 2000, atunci când „Matrix” revoluționa lumea cinematografică. Carrie-Anne este una dintre cele mai discrete actrițe de la Hollywood și preferă să își tină viață personală departe de ochii curioșilor. Ea nu are cont de Instagram și foarte rar este surprinsă de paparazzi.

Despre ce este vorba în „Matrix 4”?

Vorbind despre scenariul noului Matrix, Keanu Reeves a declarat: „Avem o regizoare minunată, Lana Wachowski, care a scris un scenariu frumos, o poveste de dragoste care inspiră”. „E o altă variantă, o trezire la realitate și multă acțiune”. Totul va fi dezvăluit”, a adăugat actroul din rolul principal.

Filmările pentu „Matrix 4” au început în San Francisco, însă mai mulți localnici au fost deranjați de distrugerile aduse în zonă, în urma scenelor de acțiune. Așadar, producția a fost mutată la Berlin, în februarie, însă la scurt timp a fost închisă din cauza pandemiei.

Lansarea noului film din serie a fost programată pentru decembrie 2021, la 17 ani de la premiera „Matrix Revolutions”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.