Kiss Music News

Adele glumește pe seama kilogramelor pierdute: „A trebuit să călătoresc fără prea mult bagaj și nu am putut aduce decât jumătate din mine”

Adele, din nou pe scenă la trei ani de la ultima sa apariție la un post de televiziune!

În ultimul an, Adele ne-a surprins pe toți cu transformarea sa radicală. Artista și-a schimbat în totalitate stilul de viață, iar fanii chiar au criticat-o pentru faptul că a slăbit prea mult. Acum, ea a participat pentru prima dată în cadrul emisiunii „Saturday Night Live” și a făcut furori cu apariția sa.

Evident, subiectul prinicipal au fost kilogramele sale, iar artista nu s-a ferit să glumească pe seama speculațiilor. „Știu că arăt cu totul altfel decât ultima oară când m-ați văzut. Însă, din cauza restricțiilor anti-Covid, a trebuit să călătoresc fără prea mult bagaj și nu am putut aduce decât jumătate din mine. Și asta este jumătatea pe care o aleg”, a spus artista fiind foarte mândră de silueta ei.

Din păcate, cei care sperau să o vadă cântând la SNL au fost nevoiți să se mulțumească doar cu câteva note din cadrul unui moment umoristic. Adele a declarat că a avut emoții prea mari, încât să prezinte emisiunea, dar să și cânte în același timp. „Mai degrabă, îmi pun câteva peruci, îmi torn un pahar sau șase de vin și vedem ce se întâmplă”, a glumit artista.

Cu siguranță, fanii ei s-au bucurat să o revadă pe scenă! Au trecut cinci ani de când vedeta a lansat ultimul album, și trei de la ultima sa apariție la un post de televiziune, la Gala Premiilor Grammy din 2017. Acum, odată cu apariția sa în cadrul emisiunii, a stârnit și speculații legate de o posibilă lansare a celui de-al patrulea album din carieră.

VIDEO: Twitter @ChicksInTheOff

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.