Kiss Music News

Cât a cheltuit Lora în cele cinci luni petrecute în Bali

Uite ce sumă uriașă a cheltuit Lora, în cele cinci luni petrecute în Bali.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Lora a fost nevoită să petreacă cinci luni în Bali, unde se afla în vacanță, alături de iubitul ei. Artista nu s-ar fi așteptat niciodată la o vacanță atât de lungă, iar pentru asta a fost nevoită să umble la economii. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Lora a dezvăluit suma pe care a cheltuit-o în cele cinci luni, în care s-a aflat departe de casă.

Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe. Omul care muncea tot timpul. Și mă uitam la colege, mă uitam la Delia, care e tot timpul plecată, mă uitam la Liza, care punea poze de peste tot din jurul lumii și eu ziceam: "Ah, ce drăguț, Doamne!... Mai trag tare lunile astea sau anul ăsta – că așa mă păcăleam singură – și după aceea plec și eu într-o vacanță”, a povestit Lora, pentru TVR.

Însă, atunci când s-a hotărât să plece într-o vacanță de două săptămâni, în Bali, Lora nu s-a gândit că va rămâne blocată în acea destinație exotică, pentru cinci luni. Iar pentru a se descurca acolo, Lora a fost nevoită să scoată din buzunar o sumă destul de mare.

Cred că în jur de 50.000 de euro”, a declarat Lora, în legătură cu suma cheltuită în Bali.

Totuși, artista susține că această călătorie a ajutat-o nu numai la realizarea noului clip muzical, dar și în dezvoltarea propriei afaceri cu produse cosmetice.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.