Kiss Music News

Așteptarea a luat sfârșit! The Motans și EMAA au lansat clipul oficial al piesei „Insula”!

The Motans și EMAA au lansat mult așteptatul videoclip al piesei „Insula”.

La începutul acestei luni, The Motans și EMAA au lansat, exclusiv pe radio, piesa „Insula” –  o baladă cu un mesaj de iubire, care ne-a cucerit. Pe 22 octombrie, a fost lansată pe YouTube Music, iar astăzi, a venit rândul videoclipului care transmite mesajul piesei prin dans contemporan.

„Fiecare om are lumea sa și toți căutăm persoana menită să ne umple acest Univers. Despre asta este Insula, pe care care o puteți descoperi acum și prin videoclipul lansat și despre care știm că a fost atât de așteptat”, a declarat artistul.

Piesa a fost compusă de Denis Roabeș, iar producția este semnată de Marcel Botezan, Alex Cotoi și Sebastian Barac. Clipul a fost regizat de Bogdan Păun cu ajutorul celor doi dansatori Luana Chebeleu și Cristian Miron care transmit cu grație și forță mesajul piesei.

„Insula este una dintre cele mai frumoase balade pe care eu le-am auzit în ultima vreme. Am fost și sunt extrem de recunoscătoare că sunt parte din ea. Se întâmplă rar să mă conectez cu versurile altcuiva, aici  nu a mai fost cazul. The Motans are o energie aparte în care m-am regăsit și m-am simțit acasă instant. Aș putea spune că asta e de fapt toată ideea, tot mesajul piesei”, a adăugat EMAA.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.