Cool Stuff

Noi detalii picante din relația lui Brad Pitt cu Angelina Jolie. Cei doi erau făcuți unul pentru celălalt!

Un apropiat al cuplului a dezvăluit detalii din dormitorul cuplului!

În 2016, Brad Pitt și Angelina Jolie au decis să se despartă, după 12 ani de relație. Vestea divorțului a șocat pe toată lumea pentru simplul fapt că păreau făcuți unul pentru celălalt. Şi așa este! Cei doi se potriveau de minune, chiar și în dormior.

Pe vremea când Brad şi Angelina erau nedespărțiți, un apropiat al lor a oferit presei detalii picante din viața intimă a cuplului. Sursa, care şi-a dorit să rămână anonimă, a povestit că relaţia celor două vedete  era nemaipomenită, iar Angelina se lăuda cu performanţele partenerului ei de viaţă.

„Cel mai bun partener din viaţa ei” – așa îl descria actrița pe cel care i-a devenit soţ şi tată al celor şase copii. Și se pare că ea era greu de mulțumit având în vedere că avea ceva experienţă la acest capitol. Mai mult, ea își dorea de la partener să fie destul de dur cu ea şi jucăuş, în acelaşi timp.

Detaliile nu se opresc aici! Aceeasi sursă a dezvăluit că Angelina se asigura că are tot ce-i trebuie pentru o noapte reușită. Ea apela adesea la câteva elemente esenţiale din cutia ei specială de pe noptieră.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.