Hot On Kiss

Kiss FM aniversează 17 ani. Iar de ziua noastră poți câștiga un hanorac personalizat!

Mai avem puțin până la majorat, dar ne-am gândit să marcăm această aniversare specială cu cele mai tari premii pentru cei mai cool ascultători.

Kiss FM aniversează 17 ani! Mai avem puțin până la majorat, dar ne-am gândit să marcăm această aniversare specială cu cele mai tari premii pentru cei mai cool ascultători.

Stai cu urechile pe Kiss FM și răspunde la întrebarea zilei. Spune-ne ce te face fericit, iar de ziua noastră te premiem cu un hanorac personalizat, cu desenele ilustratorilor din campania Rescriem 2020.

17 hanorace pentru 17 ascultători cu răspunsuri originale!

Iar ca să ai mai multă inspirație, îți spunem ce ne face pe noi fericiți, la Kiss FM.

Cu siguranță cafeaua de la prima oră. Sau poate mesajele optimiste ale ascultătorilor. Sau acel moment când vedem că o piesă care ne place a ajuns No. 1 în Kiss Top 40. Dar și momentele LIVE cu artiștii noștri favoriți. E o listă de atât de lungă, și avem atât de multe motive să spunem că suntem fericiți și bucuroși, mai ales că de 17 ani sunteți alături de noi!

Ce spun DJ-ii...

Posibilitatea de a-mi bea cafeaua în fiecare dimineață cu prietenii. Toți cei peste două milioane!”, - Andrei Ciobanu.

Sunt fericit de fiecare dată când ajung la radio. Pentru că îmi place. Am asta în sânge și trăiesc pentru asta. Anul asta s-au făcut 23 de ani de când fac radio și... nu mă văd făcând altceva. Eu unul sunt happy când ma trezesc dimineața la 5, chiar și duminica. Pentru că mă duc la radio”  – Marian Soci.

Dacă reușesc să fac un om să zâmbească la 7 dimineața și să aibă o energie mai bună toată ziua, pentru asta merită să zâmbesc!” - Johnny Bădeliță 

În curând voi face și eu 15 ani de când sunt aici, în frumoasa echipă Kiss FM. Sunt fericit că mă trezesc în fiecare dimineață exagerat de devreme și că îmi incep ziua împreună cu Andrei, Ionuț si milioanele de ascultători care ne sunt zilnic alături. In toți anii aștia viata mea a însemnat Kiss FM: festivaluri, petreceri și muzică bună.” - OLiX.

Îmi aduce zâmbetul pe buze faptul că aduc zâmbetul pe buze. Zâmbetul e un gest foarte interesant. El se aude. Mai mult, se simte și când e ascuns de mască. Keep smiling, keep vibing! La mulți ani, Kiss! Va kiss!” – Alex Vidia

Fac parte din categoria aia de oameni fericiți pentru ca își trăiesc visul, fac ceea ce am visat de mic. Și-ți dai seama că asta ma face să zâmbesc în fiecare clipă în care respir radio. Mai mult decât atât, am ocazia să lucrez cu niște oameni extraordinari, alături de care am reușit lucruri extraordinare. Oameni care ne-am fost alături și la bine și la greu și care stim și apreciem postura în care ne aflăm. Aceea de a face împreună cel mai ascultat radio din România” – Marian Boba

Sunt de 13 ani în această echipă și simt că acest post de radio este a doua mea familie. Nici în ziua de azi nu-mi vine să cred că… this is my job! Fac ceea ce îmi place, iar asta mă bucură enorm și mă face să mă trezesc cu zâmbetul pe buze în fiecare zi” – Ana Moga.

Când vine vorba de Kiss FM, e ca și cum as vorbi de familia sau de casa mea. Sunt DJ la Kiss chiar de la început, din 2003 si, coincidența cu care întotdeauna m-am lăudat, este ca suntem născuți pe aceeași dată, și eu și radioul, adică 5 noiembrie. Nici acasă la ai mei părinți nu am stat atâția ani cati ani de Kiss FM am. 17 este un numar frumos, asta înseamnă că la anul vom fi "majori". Sa speram ca pandemia nu va schimba foarte mult lucrurile și ne vom putea bucura în continuare de acest super job. Pe scurt, Kiss FM este a doua mea casă și familie. Iată motivul meu de fericire legat de această aniversare” - DJ Yaang.

„Este al șaptesprezecelea an în echipa KissFM și în continuare, în fiecare săptămână, aștept cu bucurie să vină seara de vineri ca să ofer ascultătorilor noștri cele mai fresh hituri în emisiunea Hitmaker, iar diminețile de duminică au și acum farmec când prezint On Air topul Airplay 100 - clasamentul celor mai tari 100 de hituri” - Cristi Nitzu

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.