NEWS

Mai multe celebrități au anunțat că vor părăsi SUA dacă Donald Trump va câștiga alegerile din nou

Uite ce vedete vor să se mute din SUA din cauza lui Donald Trump!

SUA se află din nou în fața unor alegeri prezidențiale istorice! Deși secțiile de votare s-au închis, numărătoarea voturilor încă nu a luat sfârșit, iar cursa pentru președinție este în continuare extrem de strânsă. Cu toate acestea, Donald Trump s-a autoproclamat deja câștigătorul alegerilor, declarând „Am câștigat tot. Nu ne mai pot prinde din urmă”.

În cazul în care acest lucru chiar se va întâmpla, mai multe celebrități au anunțat că vor părăsi țara. Printre acestea se numără și cântărețul Bruce Springsteen, unul dintre oponenții înverșunați ai actualului președinte. El nu s-a ferit să-l atace și a mărturisit pentru presa din Australia că preferă să părăsească SUA, decât să suporte un nou mandat al lui Trump.

„Mă gândesc la asta. Iubesc Australia. De fiecare dată ne simțim extrem de bine acolo. Iubesc oamenii de acolo, geografia, e un loc minunat pentru a face excursii cu motocicleta, e un loc drag inimilor noastre. În cazul în care Trump va fi reales, însă nu va fi, pot anticipa faptul că va pierde, dar în caz contrar, o să mă vedeți în primul avion”, a declarat artistul în vârstă de 71 de ani, potrivit Daily Mail.

Și muzicianul Tommy Lee a declarat același lucru într-un interviu acordat site-ului The Big Issue. „Jur că dacă se întâmplă asta, atunci o să mă duc să vizitez Marea Britanie. Plec de aici. O să mă întorc în țara mea natală, în Grecia și o să îmi cumpăr o casă pe o insulă”.

De asemenea, John Legend și soția sa, Chrissy Teigen, au anunțat că iau în considerare această variantă dacă Donald Trump va fi reales.

„Din când în când ne gândim la asta. Am fost născuți și crescuți aici, întreaga noastră familie este aici. Ar fi greu să plecăm. Dar nu știu ce ar trebui să facem când avem un lider care încearcă să distrugă democrația. Dacă acest proiect îi va reuși, trebuie să te gândești să pleci undeva unde există cu adevărat democrație, unde există respect și reguli pentru drepturile omului”, a declarat artistul pentru revista Cosmopolitan UK.

Totuși, să nu uităm că nu e prima dată când vedetele fac astfel de declarații, fără a-și respecta promisiunea. În 2016, Lena Dunham, Jon Stewart sau Samuel L. Jackson declarau că vor pleca din țară dacă Trump va fi numit președinte. Ei bine, acest lucru s-a întâmplat, iar ei continuă să locuiască în Statele Unite ale Americii.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.