Cool Stuff

FOTO | Keanu Reeves demonstrează încă o dată că este bărbatul perfect. Cum a fost surprins actorul!

În ultima perioada Keanu Reeves și Alexandra Grant s-au mutat la Berlin, unde actorul filmează penru „The Matrix 4”.

Despre Keanu Reeves știm deja că se numără printre cei mai râvniți actori de la Hollywood și înțelegem de ce. Actorul din „John Wick” a fost fotografiat zilele acestea în Berlin, alături de iubita sa, Alexandra Grant și a demonstrat încă o dată că este un adevărat gentleman.

Starul, în vârstă de 56 de ani, a fost surprins ajutând-o pe iubita sa cu bagajele, după ce se întorceau de la cumpărături. Zâmbitori și relaxați, îmbrăcați în ținute lejere, cei doi s-au bucurat de o zi frumoasă de toamnă, la cumpărături.

În prezent cuplul se află la Berlin, deoarece actorul filmează acolo pentru noul film din seria „Matrix”. Iubita sa și-a dorit să îi fie alături și a închiriat o proprietate în apropierea orașului, unde Keanu se retrage în weekend-uri, când are pauză de filmări.

„The Matrix 4” va fi lansat în 2021. Filmările au început în ianuarie, cu Lana Wachowski ca regizor si co-scenarist. Deși filmările au fost oprite apoi în martie din cauza pandemiei, actorii au revenit în luna iunie la Berlin și au reluat treaba.

FOTO: Daily Mail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.