Cool Stuff

Cele mai bune filme de dragoste din acest an! Tu le-ai văzut?

Dacă și tu ai epuizat toate filmele clasice și nici prietenii tăi nu mai au recomandări, iată câteva idei!

În ultima perioadă, cu toții ne-am petrecut timpul urmărind filme și seriale. Chiar dacă preferi filmele de acțiune, de comedie sau horror, o poveste de dragoste este întotdeauna bine venită, mai ales în aceste zile.

Nu mai este un secret faptul că anul acesta industria cinematografică a fost grav afectată de pandemie, dar cu toate acestea, câteva producții au reușit să vadă lumina zilei. Dacă și tu ai epuizat toate filmele clasice și nici prietenii tăi nu mai au recomandări, îți oferim noi câteva idei.

Iată are sunt cele mai bune filme de dragoste din 2020!

The Photograph

Protagonista își întâlnește marea dragoste într-un moment total neașteptat, care o ia pe nepregătite. Ea lucrează alături de un jurnalist la un material despre mama ei, un fotograf celebru și deși atracția dintre ei este vizibilă, îi este greu să treacă peste propriile temeri. Filmul pune accentual pe valorile care stau la baza unei relații, răbdare și înțelegere și nu în ultimul rând, iubire.

To All the Boys: P.S: I Still Love You

Unul dintre cele mai iubite filme de dragoste cu adolescenți a revenit în acest an cu partea a doua. Lara Jean este în mod oficial iubita lui Peter, așa că totul e perfect, nu? Însă sentimentele se complică odată cu revenirea unei vechi iubiri. Al doilea film al seriei To All the Boys arată ce se petrece când începi să vezi defecte în persoana de lângă tine și calități în altcineva.

After We Collided

Încă un film despre dragostea adolescentină ne-a cucerit iremediabil! Seria After continuă cu al doilea film în care aflăm că nu este ușor să stai departe de marea ta iubire. Acum, Hardin Scott și Tessa Young parcurg urmările despărțirii lor. În timp ce Hardin cade pradă unor obiceiuri proaste, Tessa, înarmată cu multă încredere de sine, primește stagiul visurilor sale la Vance Publishing Company. Odată ajunsă acolo, ea este remarcată de colegul său, Trevor și iată ce se întâmplă…

The Lovebirds

Un cuplu trăiește un moment definitoriu pentru relația lor atunci când cei doi sunt implicați întâmplător într-o crimă misterioasă. În timp ce își reabilitează numele și reputația, trec de la o extremă la alta, într-un șir de situații amuzante. În plus, trebuie să lupte nu numai pentru propria lor supraviețuire, ci și pentru cea a relației lor.

All the Bright Places

Tulburată de moartea surorii ei, introvertita Violet Markey, interpretată de Elle Fanning, redescoperă bucuria de a trăi când îl cunoaște pe excentricul și imprevizibilul Theodore Finch Justice Smith. Filmul se bazează pe bestsellerul internațional al autoarei Jennifer Niven, în care descoperim povestea unor adolescenți care trebuie să se vindece reciproc.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.