Kiss Music News

FOTO | Drake, afacere neobișnuită. Rapper-ul vinde lumânari parfumate cu mirosul lui

Cât costă lumânarea parfumată cu mirosul lui Drake.

Probabil inspirat de Gwyneth Paltrow, Drake și-a șocat fanii când a dezvăluit că va vinde lumânări parfumate care miros... a el. Noua lui colecție se numește Better World Fragrance House (BWFH) și va avea disponibile cinci arome.

Potrivit celor de la Revolve, artistul s-a inspirat pentru acest proiect, din albumul lui Midnite - „Live In Eugene.”

Rapper-ul de 34 de ani a anunțat că va lansa o colecție de lumânări încă din luna iunie a acestui an, dar nu a oferit mai mutle detalii. Acum, în parteneriat cu casa de parfumuri Givaudan va lansa 5 lumânări din soia, numite: „Sweeter Tings”, „Carby Musk”, „Williamsburg Sleepover”, „Good Thoughts” și „Muskoka”.

„Aromele fine de mosc sunt introspective, așa cum e eul tău superb, dar și extrovertite, așa cum ți-ai dori ca cei din jur să-ți vadă eu-ul încrezător și genial. Cu note de mosc, chihlimbar, cașmir, piele și catifea, această lumânare miroase a Drake - este parfumul pe care el îl poartă și care a inspirat BWFH”, spune parfumierul Michael Carby.

Acestea sunt produse în Canada, costă 48 de dolari fiecare, iar cea din urmă, cu mirosul lui Drake va fi vândută cu 80 de dolari. Mai mult, fiecare lumânare este însoțită de un marker auriu, pentru a putea fi personalizată.

FOTO: UNILAD

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.