Cool Stuff

Zece vedete care au anunțat că sunt însărcinate în 2020

Se pare că 2020 a dus și vești bune pentru unele vedete!

Anul acesta, pandemia a pus în pauză viețile tuturor, implicit și ale vedetelor. Actorii, cântăreții și cei din industria divertismentului nu au mai avut programul atât de încărcat, astfel încât au petrecut mult mai mult timp alături de cei dragi, așa că nu este de mirare că unii dintre ei și-au mărit familiile!

Iată zece vedete care au anunțat că sunt însărcinare în 2020 și se pregătesc să-și întâmpine noii membrii ai familiei.

Sasha Pieterse Sheaffer

Actrița din „Pretty Little Liars”, Sasha Pieterse Sheaffer a devenit mămică pentru prima oară. Ea a anunțat că este însărcinată pe Instagram, împărtășind o fotografie alb-negru cu soțul ei, Hudson Sheaffer, care-i sărută burtica.

„Suntem extrem de entuziasmați să împărtășim, în cele din urmă, veștile noastre cu voi toți. Vom întâmpina un omuleț prețios în luna octombrie!”.

Emma Roberts

Emma și iubitul ei, Garrett Hedlund, așteaptă primul lor copil, a anunțat actrița pe Instagram. La sfârșitul lunii august, ea a distribuit o serie de fotografii cu burtica de gravidă, în descrierea căreia a scris: „Eu... și băieții mei preferați”.

Ashley Tisdale

Actrița Ashley Tisdale, cunoscută pentru rolul din „High School Musical” este însărcinată cu primul ei copil. Ea și iubitul său, Christopher French, au dat marea veste prin intermediul a două fotografii postate pe Instagram.

Jessica Szohr

Și actrița din „Gossip Girl”, Jessica Szohr este însărcinată pentru prima dată. Ea și-a anunțat fanii prin intermediul unei fotografii în care este cu zâmbetul până la urechi.

Mandy Moore

Mandy Moore va fi mamă de băiat. Ea a făcut marea dezvăluire postând un carusel de fotografii alb-negru pe Instagram, iar cel mic urmează să vină pe lume anul viitor. „Baby Boy Goldsmith care vine la începutul anului 2021”, a scris ea.

Rose Leslie

Și familia „Game of Thrones” se mărește! Actorii Rose Leslie și Kit Harrington  au anunțat că vor fi părinți. Ea și-a anunțat fanii printr-un pictorial în revista „Make”.

Meghan Trainor

Cântăreața Meghan Trainor și soțul ei, Daryl Sabara, au anunțat în emisiunea „Today” că așteaptă împreună primul lor copil. „Suntem atât de încântați că nu am putut dormi”, a spus ea în cadrul emisiunii.

Kelly Rowland

Kelly Rowland așteaptă al doilea copil! Cântăreața și-a dezvăluit sarcina pe coperta revistei Women’s Health. „Vorbisem despre asta deschis și apoi s-a întâmplat COVID și ne-am zis „Să vedem ce se întâmplă ”, a spus Rowland în interviul acordat revistei.

Hilary Duff

Hilary Duff va fi mama a trei copii! Actrița a dat vestea pe Instagram, postând un boomerang cu soțul ei, care îi mângâie burtica. „Creștem!!! Mai ales eu ...”, a scris ea în descriere. Koma a împărtășit același boomerang pe pagina sa, scriind în legenda „lol carantina a fost distractivă. Baby # 3 - 2021”.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski a anunțat că este însărcinată, pozând nud în Vogue. Supermodelul Emily Ratajkowski așteaptă primul ei copil, împreună cu soțul său, actorul american, Sebastian Bear-McClard. Ea a dat vestea alături de un eseu cotroversat în care a vorbit despre motivul pentru care nu vrea să dea detalii despre sexul copilului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.