Cool Stuff

Ce filme au căutat românii pe Google în 2020. Filmul erotic „365 de zile” - în topul preferințelor!

Iată ce filme au fost la mare căutare în 2020. Tu pe care le-ai urmărit până acum?

Putem spune că anul 2020 a fost unul special, ținând cont că pandemia de coronavirus și-a pus amprenta chiar și asupra căutărilor pe care românii le-au făcut pe Google. De la măsurile de protecție, până la restricțiile de circulație, educația online și perioada de carantinare – toate aceste subiecte au fost la mare căutare.

Și dacă anul acesta carantina ne-a ținut pe toți în casă, mulți dintre noi ne-am petrecut timpul stând în fața micilor ecrane, urmărind o mulțime de filme și seriale. Așa că nu e de mirare că Netflix sau HBO și-au mărit numărul de abonați în 2020.

În topul preferințelor s-a aflat filmul erotic „365 dni”, care este disponibil în continuare pe Netflix. Este vorba despre un thriller erotic, în care personajul principal este un mafiot italian, extrem de chipeș. Acesta o răpește pe femeia visurilor lui, și îi oferă acesteia 365 de zile ca ea să se îndrăgostească de el. Ce se întâmplă cu cei doi? Asta poți afla doar dacă urmărești filmul!

De asemenea, în topul căutărilor s-a aflat și comedia românească „Miami Bici” cu Matei Dima și Codin Maticiuc în rolurile principale. Pelicula este filmată în cea mai mare parte în Statele Unite, și urmărește călătoria peste Ocean, plină de peripeții, a lui Piciu (Codin Maticiuc) și Bilă (Matei Dima). Ei pleacă la Miami în mijlocul iernii, pentru a trăi atât visul american, cât și visul românesc de a se îmbogăți rapid.

Printre filmele de care românii au fost interesați s-a numărat și drama turcească „Miracolul din celula 7, care a fost un adevărat succes pe Netflix. Este un film despre iubire, valoare, dar și despre abuzul de putere. Despre diferențele sociale decisive pentru un destin, dar și despre lecția de viață pe care o dă iubirea sinceră. Așa că dacă încă nu l-ai urmărit, îți recomandăm să îți pregătești un pachet de șervețele, pentru că acest film te va face să verși câteva lacrimi.

Cele mai căutate filme pe Google, în 2020:

  1. 365 dni 

  2. Miami bici

  3. Contagion

  4. Miracolul din celula 7

  5. After we collided

  6. Parasite

  7. Enola Holmes

  8. Black Panther

  9. 1917

  10. Mulan

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.