Kiss Music News

Vedete care au împărțit același iubit, dar au rămas prietene

Se pare că și Hollywood-ul este doar un oraș mic, cu oameni puțini.

O regulă importantă în prietenia dintre două fete este să nu ieși niciodată cu fostul prietenei tale. Dar regulile sunt făcute pentru a fi încălcate, nu? Iar primele care au făcut asta sunt vedetele de la Hollywood.

Chiar dacă industria divertismentului din SUA este imensă, unele dintre cele mai mari celebrități s-au îndrăgostit de același bărbat și nu au mai ținut cont de principii. Însă, ele au trecut peste acest aspect și au rămas prietene.

Iată câteva exemple!

Cameron Diaz și Kate Hudson

Sunt două actrițe extrem de cunoscute, foarte frumoase și asta nu este tot. Amândouă s-au iubit cu sportivul american Alex Rodriguez, actualul logodnic al lui Jennifer Lopez. Zvonurile spun însă că relația lui Cameron cu Alex a fost o răzbunare a actriței pentru relația lui Kate cu fostul său iubit. În ciuda bârfelor, acestea au rămas prietene și s-au afișat de multe ori împreună

Jennifer Aniston și Courteney Cox

Și vechile prietene Jennifer Aniston și Courteney Cox au trecut prin asta. Ambele au avut o relație cu vocalistul trupei Counting Crows, Adam Duritz, dar prietenia lor a fost mai solidă de atât.

Gigi Hadid și Taylor Swift

Deși cu 7 ani în urmă prietena ei, Taylor Swift, a avut o relație cu starul Joe Jonas, asta nu a încurcat-o pe Gigi Hadid să încerce și ea în 2015. Taylor se pare că nu a fost afectată deloc, ba din contră, cele două au rămas la fel de bune prietene în continuare.

Selena Gomez și Taylor Swift

Se pare că Taylor Swift a făcut o pasiune din a-și împărți iubiții cu prietenele sale, și de data aceasta este vorba despre Selena Gomez. Deși la începutul anului 2009, actorul american Taylor Lautner avea o relație cu Selena, sfârșitul anului l-a găsit în brațele lui Taylor Swift.

Taylor Swift și Cara Delevingne

Taylor Swift lovește din nou! Ea a împărțit același bărbat și cu prietena sa foarte bună, Cara Delevingne. Zvonurile spun că modelul britanic și cântăreața americană au avut în același an relații cu nimeni altul decât Harry Styles.

Dianna Agron și Emma Roberts

Actrița din Glee a avut o relație cu Alex Pettyfer, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare. Deși apăruseră zvonuri despre o posibilă căsătorie, cei doi s-au despărțit la începutul anului 2011. Înainte, actorul s-a iubit și cu frumoasa Emma Roberts în anul 2008, aceasta având chiar un tatuaj cu inițialele lui.

Drew Barrymore și Kristen Wiig

Fabrizio Moretti și Drew Barrymore au avut o relație frumoasă de 5 ani, care s-a terminat în 2006. După despărțirea celor doi, muzicianul a început să iasă cu actrița din „Bridesmaids”, lucru care nu a deranjat-o deloc pe Drew.

Drew Barrymore și Gwyneth Paltrow

Cele două actrițe au fost prietene foarte apropiate mult timp, iar faptul că au avut relații, deși la distanță mare de timp, cu același bărbat – Luke Wilson- nu le-a incomodat deloc.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.