Cool Stuff

FOTO | Brad Pitt a împlinit 57 de ani! Cu cine s-a iubit actorul de-a lungul anilor

Până la cei 57 de ani si săi, Brad Pitt a adunat o listă impresionantă de foste iubite.

Brad Pitt a fost și este în continuare unul dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood. De-a lungul anilor succesul lui de pe marele ecrane s-a tradus într-un mare success și în viața amoroasă. Și nu puține sunt femeile care și-au dorit să aibă o relație cu actorul.

Pe cele mai multe dintre fostele lui iubite le-a întâlnit pe platourile de filmare și nu s-a ferit să ducă relația și dincolo de camerele de filmat. Chiar dacă relațiile cu Jennifer Aniston sau Angelina Jolie au fost cele mai longevive, pe lista actorului au fost și alte cuceriri. 

Iată o listă cu toate fostele iubite ale lui Brad Pitt!

Sinitta, 1984-1988

Cei doi au fost împreună 4 ani, însă nu au avut o relație prea serioasă. Ambii s-au cuplat și cu alte persoane în timpul în care se întâlneau.

Robin Givens, 1986 – 1987

În timpul relației cu Sinitta, actorul s-a întâlnit și cu soția lui Mike Tyson, pe vremea când ea era deja căsătorită cu acesta. Mai mult, renumitul boxer l-a prins pe acesta în pat cu soția sa de atunci, cu care era în plin divorț – episod care a făcut la acea vreme deliciul presei tabloide.

Se pare că Brad nu a mai fost la fel de curajos când a dat nas în nas cu Mike Tyson. „Omule, nu mă bate! Nu mă bate!”, i-ar fi zis actorul. „Trebuia să vezi ce față avea. Părea că și-a acceptat soarta. În plus, părea și super drogat. Eram turbat de furie, trebuia să îi fi văzut fața când m-a observat”, povestit Tyson în cartea sa.

Christina Applegate, 1989

Actrița din „Don't Tell Mum The Babysitter's Dead” a apărut însoțită la gala MTV Movie Awards din acel an de Bead Pitt, însă l-a lăsat cu ochii în soare pe actor, în aceeași seara, pentru alt bărbat.

Jill Schoelen, 1989

Brad și Jill s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „Cutting Class” și chiar au fost logodiți timp de trei luni, până când actriţa l-a părăsit pentru un regizor de film.

E.G Daily, 1989

Cei doi au fost împreună o scurtă perioadă de timp, imediat după despărțirea de Jill Schoelen.

Juliette Lewis, 1989 – 1993

Cei doi au jucat împreună în filmul „Too Young to Die”, iar relația lor a durat patru ani. Când au început relația, actorul avea 27 de ani, iar iubita lui era cu 10 ani mai mica.

Geena Davis, 1992

Cu toate că era implicat într-o relație serioasă, se pare că Brad nu i-a fost în totalitate fidel lui Juliette. Spre final, acesta se întâlnea în secret și cu Geena Davis, conform spuselor colegului său de cameră.

Thandie Newton, 1994

Brad și Thandie s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „Interview with The Vampire”, devenind un cuplu la scurt timp după aceea. Deși relația nu a durat mult, ei au rămas prieteni.

Gwyneth Paltrow, 1994 – 1997

Odată cu relația cu Gwyneth Paltrow, părea că Brad își dorește să se așeze la casa lui. Cei doi s-au cunoscut în timp ce filmau „Se7en”, iar în 1996 actorul a cerut-o în căsătorie pe Gwyn. Deşi el a numit-o pe aceasta „iubirea vieții lui” și „îngerul lui” în discursul susținut la Globurile de Aur, aceștia și-au întrerupt logodna după 7 luni.

Ulterior, în 2015, actrița a vorbit despre relația lor spunând: „Cu siguranță m-am îndrăgostit de el (...). Nu poți lua acea decizie când ai 22 de ani. Nu eram pregătită și el era prea bun pentru mine”.

Jennifer Aniston, 1998 – 2004

Jennifer Aniston a fost prima care l-a liniștit pe Brad. Dar nu pentru mult timp. Nunta lor, care a costat peste 1 milion de dolari, a avut loc în 2001, și totul a fost perfect între ei până în 2004, când el a început filmările pentru „Mr. & Mrs. Smith”, unde a cunoscut-o pe Angelina Jolie.

Deși nu s-a întâmplat nimic între cei doi în timpul filmărilor, Brad Pitt a mărturisit mai târziu că atunci s-a îndrăgostit de viitoarea lui soție, fapt ce a dus la divorțul de Jennifer.

Angelina Jolie, 2004 – 2016

Cea mai lungă relație a lui Brad a fost cea cu Angelina Jolie. Probabil nu mai este nimeni care nu cunoaște povestea lor de dragoste. Ei au fost împreună timp de 12 ani, iar căsătoriți timp de doi ani și au șase copii împreună. Totuși, Angelina a depus actele de divorț pe 19 septembrie 2016.

Deși acestea sunt iubitele lui oficiale, au circulat zvonuri legate și de alte femei cu care acesta s-a întâlnit. Printre acestea s-ar număra nume mari precum Demi Moore, Julia Ormond, Marion Cotillard și nu în ultimul rand, Charlize Theron, despre care se spune că s-ar fi întâlnit în secret cu Brad Pitt.

De curând, Brad Pitt s-a despărțit și de Nicole Poturalski, un model german căsătorit, cu care a avut o relație de câteva luni.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.