Kiss Music News

Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară

Adela Popescu a anunțat în cadrul emisiunii Vorbește Lumea că este însărcinată pentru a treia oară.

Adela Popescu a anunțat în cadrul emisiunii Vorbește Lumea că este însărcinată pentru a treia oară. În cadrul unei ediții speciale, prezentatoarea l-a anunțat pe Cove și pe toți cei de acasă că 2021 îi va întregi familia cu cel de-al treilea copil.

Adela Popescu a declarat pentru protv.ro că această sarcină a fost una așteptată: „Noi ne-am mai dorit un copil, însă testul l-am făcut, după ce chiar în timpul unei emisiuni, producătoarea și alte prietene mi-au zis că am o lumină aparte. Rezultatul a fost pozitiv. Mă bucur să vă spun că mă simt foarte bine, am avut doar 2-3 zile de grețuri, în rest totul a fost și este în regulă”.

Cine îi va ține locul Adelei Popescu la „Vorbește Lumea”?

Cântăreața Lora revine coprezentatoare la „Vorbește Lumea”, de pe Pro TV. Prima ediție cu Lora va fi luni, 11 ianuarie, după ce Adela Popescu a anunțat în timpul ediției de astăzi că este însărcinată pentru a treia oară.

Nu este pentru prima dată când Lora vine la matinalul de la Pro TV. Aceasta a înlocuit-o pe Adela Popescu și la începutul anului 2018, atunci când aceasta se pregătea să nască pentru a doua oară.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.