Cool Stuff

Oops! Ce greșeli s-au strecurat în serialul „Bridgerton”. Doar fanii înfocați le-au obsevat!

Iată ce greșeli au observat fanii înfocați ai serialului „Bridgerton”.

Serialul „Bridgerton” se bucură de un adevărat succes pe Netflix și chiar a doborât recordul înregistrat de miniseria „The Queen’s Gambit”, fiind vizionat de peste 63 de milioane de oameni, din toate colțurile lumii. Însă, printre urmăritori se numără și câțiva fani înfocați, care au observat că regizorii au făcut câteva gafe uriașe.

După primele două episoade din Bridgerton am observat o linie galbenă pe soșea și capacul unei canalizări. Nu știam că englezii erau atât de dezvoltați în secolul al 19-lea”, a scris un utilizator pe Twitter, publicând următoarea fotografie din serial.

Primul sezon al serialului „Bridgerton” își desfășoară acțiunea la 1813, motiv pentru care acea linie galbenă, care marchează o pistă pentru biciclete, n-ar trebui să existe în serial, întrucât a apărut abia 100 de ani mai târziu.

De asemenea, un alt utilizator a menționat că a observat în serial un poster al magazinului Primark, un semn pentru parcare și o sonerie modernă, care nu ar fi trebuit să existe în secolul al 19-lea.

După gafele observate de fani în serialul „Bridgerton”, ne aducem aminte de greșeala făcută de cei de la HBO, când au uitat un pahar de cafea de la Starbucks, într-unul din episoadele serialului „Game of Thrones”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.