Cool Stuff

Jennifer Aniston, la 52 de ani la fel ca la 25. „Răsfățata Americii” a găsit elixirul tinereții

La 52 de ani, Jennifer Aniston arată la fel de bine ca la începutul carerei sale.

Încă de la primele sale apariții, Jennifer Aniston a fost considerată un reper al frumuseții. În anii `90, ea făcea furori în rolul lui Rachel Green din serialul „Friends” și toate fetele își doreau să arate ca ea. Iar lucrurile nu s-au schimbat prea mult nici acum!

Pe 11 februarie, Jennifer Aniston va împlini 52 de ani și arată la fel de bine ca la începutul carierei. Ea a început deja pregătirile pentru aniversare și recent, s-a răsfățat cu o vizită la salon. Nu a făcut prea mari schimbări, ci a optat pentru un refresh al culorii părului și a ales o nuanță caldă, plină de strălucire.

Nici stilistul nu s-a schimbat de atunci. Ea a apelat tot la Chris McMillan cu care colaborează încă din vremea când filma pentru „Friends”. El se face „vinovat” pentru celebra tunsoare a lui Rachel.

Actrița a postat fotografia cu noul look pe Instagram, iar comentariile nu au întârziat să apară. „Cum poți să arați tot ca la 25 de ani?”, „Cel mai frumos păr din pandemie”, „Mă obsedează părul tău, culoarea, tunsoarea”, i-au scris fanii.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.