Kiss Music News

Awww! Cum au decorat Smiley și Gina Pistol camera pentru fetița lor

Gina Pistol și Smiley au decorat deja camera pentru fetița lor!

Gina Pistol se pregătește să nască într-o lună, așa că prezentatoarea a început deja pregătirile pentru venirea pe lume a fiicei sale. Alături de Smiley, aceasta s-a apucat de o renovare și o curățenie generală a locuinței.

Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate. Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea. Ca să nu-ți fie ușor.

Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta. Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare, nu există până nu face ca ea”, a comentat Gina Pistol.

De asemenea, Gina le-a dezvăluit fanilor că a început deja să amenajeze camera pentru fetița ei, și le-a arătat acestora o parte din mobilierul ales, dar și tapetul care a fost deja aplicat pe pereți. Gina și Smiley au ales un pătuț alb, un dulap și o masă de înfășat.

„Încet, încet prinde contur camera. Sunt atât de fericită că termin! Mai avem, cred că 20% din treabă: făcut curatul în casă, așezatul lucrurilor la locul lor, de spălat hăinuțele fetiței, mai am de semnat contractul cu banca de celule, cu spitalul privat unde o să nasc, mai trebuie să merg al ecografie… Vai, vai ce picioare îmi dă. Mai sunt analizele… Mă apucă emoțiile. Abia acum încep să realizez ce mi se întâmplă. Pe cuvânt! Am și un pic de panică… nu știu dacă am timp să le termin pe toate până nasc. Wow, cât de repede trece timpul! Incredibil!”, a spus Gina Pistol într-o postare de Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.