Hot On Kiss

Și mai multă muzică nouă - acum pe SOUNDIS! Descarcă aplicația și bucură-te de piesele tale preferate

Ești pregătit pentru și mai multă muzică? Da, ai auzit bine! De acum ne dăm întâlnire și pe noua platformă SOUNDIS.

Ești pregătit pentru și mai multă muzică? Da, ai auzit bine! De acum ne dăm întâlnire și pe noua platformă SOUNDIS, unde te așteaptă o mulțime de surprize muzicale.

Pe SOUNDIS poți asculta acum posturile de radio Kiss FM, Magic FM, Rock FM, Asha Radio și One FM, dar și alte câteva extensii, care sigur îți vor plăcea.

Vrei mai multă muzică latino? Intră pe SOUNDIS și ascultă Kiss FM Latino – o extensie special creată pentru iubitorii ritmurilor caliente. De acum poți asculta nonstop piese de la Maluma, Anitta, J Balvin, Shakira și mulții alții, având propriul tău radio online de muzică latino, pe care îl poți accesa pe aplicația Soundis, sau pe soundis.ro.

Vrei mai multă muzică străină? Pe SOUNDIS poți încerca acum Kiss Xtra – o extensie special creată pentru cei care vor să asculte mai multe piese noi, de la artiști internaționali. Harry Styles, Bebe Rexha, Post Malone, Billie Eilish și mulți alții sunt în playlistul Kiss Xtra – disponibil doar pe aplicația mobilă Soundis, sau pe soundis.ro.

Vrei mai multă muzică EDM? Pe SOUNDIS ai acum Kiss Energy – o extensie special creată pentru cei care vor să asculte mai multe remixuri, muzică dance sau muzică electronică. Dacă îți este dor de vibe-ul de festival, sau de serile de club, îi poți asculta acum pe Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike pe Kiss Energy – care este disponibil doar pe aplicația mobilă Soundis, sau pe soundis.ro.

Pe lângă muzică, pe aplicație vei găsi știri și noutăți despre artiștii momentului, dar și podcasturile tale preferate – „Râzi cu Rusu și Andrei”, „Kiss Top 40 cu Andreea Berghea” și Partydul Kiss FM.

Iar dacă vrei să afli ce piesă am difuzat acum zece minute pe Kiss FM, poți intra pe SOUNDIS, unde vei găsi toate melodiile pe care le-am difuzat recent și pe care le poți reasculta oricând.

Soundis.ro oferă o experienţă completă de entertainment audio, în care  muzica, podcasturile unor nume cunoscute şi ştirile răspund celor mai înalte aşteptări. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.