Kiss Music News

Kiss Kuiz | Lora: „Mie îmi place să produc bani, iar lui Ghenu îi place să cheltuie”

Ascultă acum un super Kiss Kuiz cu Lora și Ghenu!

Cine plânge mai des la filme: Ghenu sau Lora? Marian Maican a aflat răspunsul chiar de la ei, într-un super Kiss Quiz, realizat în luna iubirii!

Nu mi-e rușine să spun că plâng, dar nu la filme. În schimb, când plânge Lora... Ea are și un plâns contagios, când începe ea să plângă, mai plâng și doi-trei vecini. Are un plâns de copil inocent și nu mă pot abține”, a dezvăluit Ghenu.

În schimb, Ionuț îi face concurență Lorei, atunci când vine vorba de timpul petrecut în fața oglinzii. Se pare că acesta are nevoie de mai mult timp să se pregătească, decât iubita sa.

Vreau să fie clar că eu nu stau în oglindă cât stă Ghenu. Eu nu am loc să stau la oglindă, de el. Deci Ghenu până își probează outfiturile, până vede mai multe combinații, până își schimbă adidașii, până nu pune un miliard de întrebări, noi nu ieșim din casă. Ghenu stă mai mult la oglindă decât mine”, a dezvăluit Lora.

În schimb, Ghenu a avut numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale, dezvăluind că o admiră pentru spiritul de antreprenor pe care aceasta îl are.

Lora conduce foarte bine o afacere. Are propriul ei business și chiar m-a uimit. Știam că e un om extraordinar, cu multe valențe, dar nu mă așteptam să fie un antreprenor atât de bun. Are niște rezultate fantastice, mă bucur pentru ea”, a spus Ghenu.

Însă, la capitolul cheltuit, Ghenu ocupă primul loc, iar acesta a recunoscut cu toată sinceritatea că obișnuiește să cumpere tot timpul lucruri noi.

Răspuns final și fără dezbateri – Eu”, a recunoscut Ghenu. „Dacă mă opresc acum din cheltuit, nici în zece ani, Lora nu m-ar prinde din urmă”, a spus acesta.

Ați înțeles cum merge treaba, mie îmi place să produc banii și lui Ghenu să cheltuie. Și funcționează foarte bine relația. El cheltuie mult și pentru mine. El cumpără lucruri pentru mine, de care nici nu credeam că aș avea nevoie”, a dezvăluit Lora.

Dacă vrei să afli mai multe secrete despre relația celor doi, te invităm să asculți întregul podcast mai sus!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.