Kiss Music News

De două ori cât ea! Atât de mare este cadoul pe care l-a primit Lady Gaga de ziua ei

Lady Gaga a împlinit 35 de ani, iar iubitul ei a surprins-o cu un cadou gigantic!

Lady Gaga pare genul de femeie greu de impresionat, iar iubitul ei, Michael Polansky știe că trebuie să depună puțin efort pentru a o suprinde cu adevărat. Așa că de ziua artistei, Polansky a ales cel mai mare buchet de trandafiri pentru iubita sa. Și când spunem „cel mai mare”, chiar nu exagerăm.

Lady Gaga a primit de ziua ei un buchet imens de flori, care pare a fi de două ori mai mare decât ea.

În această perioadă, Lady Gaga se află în Italia, unde filmează pentru producția „House of Gucci, alături de Adam Driver și Al Pacino. Așa că artista a fost nevoită își celebreze cea de-a 35-a aniversare departe de casă și de cei dragi. Însă, iubitul ei a avut grijă ca aceasta să aibă parte de o surpriză minunată de ziua ei.

Când iubitul tău îți trimite flori în Roma, de ziua ta. Te iubesc, dragule. Abia aștept să fiu acasă cu tine și cu cățeii noștri. Asta e tot ce am nevoie”, a scris Lady Gaga pe Instagram.

Lady Gaga și Michael Polansky, CEO-ul fundației Parker, sunt împreună de aproape un an, însă aceștia au preferat să fie extrem de discreți în ceea ce privește relația lor. Însă, din când în când, fanii mai au ocazia de a-l vedea pe Michael în fotografiile publicate de Lady Gaga pe Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.