Cool Stuff

Nunți departe de ochii curioșilor! Șapte celebrități care s-au căsătorit în secret

După o viața trăită în lumina reflectoarelor, unele vedete aleg să-și petreacă momentele importante departe de ochii curioșilor.

În timp ce unele vedete sunt ca o carte deschisă pentru fanii lor, altele preferă să își țină viața personală departe de ochii lumii. Uneori, nici măcar admiratorii lor nu ştiu că s-au logodit şi au fost luaţi prin surprindere când au aflat că s-au şi căsătorit.

Știm, este greu de crezut că celebritățile, urmărite îndeaproape de admiratori şi presă, au reușit să se ascundă atât de bine. Dar iată că se poate! Uite șapte cupluri care au spus „DA!” în secret.

Scarlett Johansson şi Colin Jost

În octombrie 2020, fanii au fost luați prin surprindere când au aflat că actriţa Scarlett Johansson şi comediantul Colin Jost s-au căsătorit. Ei au au marcat evenimentul printr-o ceremonie intimă la care a fost invitată familia și câțiva prieteni apropiați, respectând și măsurile de siguranţă COVID-19.

După ce au petrecut în linişte, cei doi au dat marea veste și i-au îndemnat pe cei care vor să le ofere un dar de nuntă, să facă donaţii şi să susţină cauza organizaţiei Meels on Wheels din SUA. Aceasta oferă mese calde bătrânilor, săracilor şi persoanelor cu dizabilităţi.

Hilary Duff şi Matthew Koma

Cei doi şi-au unit destinele şi au organizat o nuntă discretă în decembrie 2019 pe proprietatea lor din Los Angeles. Au spus „Da!” în faţa familiei şi a prietenilor, apoi au plecat într-un safari în Africa de Sud, pentru a petrece luna de miere.

Iar acum, artiștii sunt mai fericiți ca oricând. În urmă cu câteva zile, Hilary a dat naștere celui de-al doilea copil al cuplului. Ei mai au o fetiţă, pe nume Banks, de 2 ani şi-l cresc împreună pe băiatul artistei, Luca Cruz, de 9 ani.

Nicolas Cage şi Riko Shibata

Când te căsătorești pentru a cincea oară, ai grijă să se întâmple departe de ochii curioșilor. Un reprezentat al actorului a confirmat că acesta și-a unit destinul cu Riko Shibata. Cei doi formează un cuplu de peste un an, iar nunta lor restrânsă a avut loc pe 16 februarie 2021, în Las Vegas.

Se pare că data căsătoriei a fost aleasă pentru a onora ziua de naştere a regretatului tată al mirelui care a decedat în anul 2019. Cage a confirmat informațiile spunând doar: „Este adevărat şi suntem foarte fericiţi”. Soția sa este cu doar 4 ani mai tânără decât fiul cel mare al lui Cage, dar acest fapt nu l-a împiedicat pe actor să anunţe logodna lor în august 2020.

Ed Sheeran şi Cherry Seaborn

După multe zvonuri, cântăreţul Ed Sheeran a confirmat în cele din urmă că s-a căsătorit în secret cu iubita sa, Cherry Seaborn. El a numit-o „soţie” în piesa „Remember the Name”, explicând într-un interviu că a scris de fapt piesa înainte ca ei să se căsătorească. Dar până la momentul în care a fost lansată piesa, cei doi erau deja căsătoriţi. De asemenea, în luna septembrie a anului trecut, ei au devenit părinți pentru prima oară.

Pamela Anderson şi Jon Peters

Pamela Anderson şi Jon Peters au avut parte de o dragoste cu năbădăi. La 30 de ani după ce au format un cuplu și s-au despărțit, cei doi s-au reîntâlnit și s-au căsătorit. Ceremonia privată a avut loc în ianuarie 2020, la Malibu. 

Cei doi nici măcar nu și-au anunțat fanii că ies din nou împreună. Dar știau ei de ce păstrează totul secret. Pentru că la mai puțin de două săptămâni de la nuntă, s-au despărțit.

Daniel Craig şi Rachel Weisz

Nu degeaba Daniel Craig a fost ales pentru rolul lui James Bond. Se pare că el păstrează foarte bine discreția și în viața sa personală. El și actriţa Rachel Weisz s-au cunoscut în iunie 2011.

„Viaţa mea privată este incredibil de importantă pentru mine. Cu siguranţă, căsătoria este mai mult decât importantă pentru mine”, a afirmat acesta când s-a aflat că este căsătorit.

Heidi Klum şi Tom Kaulitz

Presa a aflat târziu că în iulie 2019, Heidi Klum şi Tom Kaulitz au devenit soţ şi soţie. Cei doi formau un cuplu din februarie 2018, atunci când au fost văzuţi împreună. Ei au anunţat logodna în luna decembrie a acelui an, dar au avut grijă să nu ajungă la urechile presei ziua exactă când se vor căsători.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.