Kiss Music News

Război între Kendall Jenner și Selena Gomez pentru... o rochie

Cine poartă mai bine această rochie: Selena Gomez sau Kendall Jenner?

Selena Gomez a atras toate privirile cu rochia roz, înflorată, pe care a purtat-o în videoclipul piesei „De Una Vez”. Și din câte se pare, artista a inspirat-o și pe Kendall Jenner să aleagă aceeași rochie, iar aceasta a purtat-o chiar în ziua de Paște.

Evident, fanii celor două au observat imediat că rochia purtată de Kendall seamănă cu cea purtată de Selena Gomez, iar unii dintre ei nu s-au abținut de la comentariile înțepătoare: „Kendall Jenner știe să poarte rochia asta mai bine ca oricine”.

Ulterior, Kendall a publicat pe Twitter o postare legată de această rochie, scriind: „A trebuit să o aduc acasă de pe set”, enervându-i astfel pe fanii Selenei Gomez.

Între timp, Kendall și-a dat seama de greșeala făcută și a șters acel tweet, însă fanii Selenei au taxat-o pentru acea postare. Kendall este bună prietenă cu Hailey Baldwin, soția lui Justin Bieber, așa că toată lumea a considerat că postarea a fost făcută intenționat pentru a o supăra pe Selena.

Nu era nevoie ca cineva să le compare pe Kendall și pe Selena, pentru o simplă rochie, în care amândouă arătau genial... dar Kendall ar fi trebuit să stea liniștită cu găina ei, în loc să se gândească cum să o atace pe Selena... a știut foarte bine ce făcea”, a scris unul dintre fanii Selenei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.