Razi cu Rusu si Andrei

Ce părere au Sore și Mark Stam despre Trending-ul de pe YouTube

Sore și Mark Stam au dat trezirea în această dimineață la Kiss FM cu noul lor single „E Ok”.

Sore și Mark Stam au dat trezirea în această dimineață la Kiss FM cu noul lor single „E Ok”. Și dacă tot au venit în vizită, cei doi artiști au stat la povești cu Rusu, Andrei și Ana și ne-au dezvăluit cum ar arăta aplicațiile pe care și-ar dori să le inventeze.

Mi-ar plăcea să fac o aplicație sub formă de ghid. Să spunem că ești oriunde în lumea asta, scoți aplicația și scanezi o clădire, cu un QR Code. Și apoi pe ecran îți apar informații despre clădirea respectivă. Practic ai un ghid doar al tău, atunci când călătorești”, a explicat Sore.

Știți telefoanele astea care se deschid, flip. Dar cum ar fi să ai o tabletă și atunci când o deschizi, să se transforme într-un ecran imens de desktop. Dacă ești arhitect și ai o astfel de tabletă, o deschizi instant și vezi proiectul mai bine pe un ecran mai mare”, a spus Sore.

De asemenea, cei doi artiști au dezvăluit ce părere au despre trending-ul de pe YouTube și cât de mult contează pentru ei acest clasament.

„Mi se pare că e mai important să fii în top pe Spotify, decât în trending pe YouTube, să ai acolo priză și lipici la public”, a spus Sore.

Pentru mine contează mai multe numărul de like-uri și numărul de comentarii. Dar comentariile în general, pentru mine acestea contează”, a spus Mark Stam.

Te invităm să urmărești mai jos întregul interviu!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.