Razi cu Rusu si Andrei

Cătălin Măruță - „Cred că aș trimite-o pe Anna Lesko într-o altă țară!”

Cătălin Măruță a răspuns la cele mai incomode întrebări la „Râzi cu Rusu și Andrei”.

După ce Rusu și Andrei au fost invitați în emisiunea lui Măruță, a venit rândul lui Cătălin să vină în vizită la Kiss FM. Acesta ne-a povestit cu bucurie că podcastul lui de pe YouTube merge foarte bine, iar următoarea sa invitată va fi Theo Rose. Iar dacă ar avea ocazia de a invita un superstar internațional, acela ar fi...

Sunt foarte mulți oameni pe care mi-ar plăcea să îi am invitați la un podcast față în față. Mi-ar plăcea Robbie Williams. Sunt un mare fan Robbie. Iar din zona de televiziune, mi-ar plăcea să îl am ca invitat pe Jay Leno. Dar astea sunt lucruri la care visezi și speri ca într-o bună zi să se întâmple”.

Și dacă tot s-a aflat în studioul Kiss FM, Cătălin nu a scăpat de întrebările incomode pe care Rusu și Andrei le-au pregătit pentru el. Întrebat care este cel mai anost oraș din România, Cătălin a răspuns:

„În ultima perioadă stau destul de mult în București, merg destul de rar la Târgu Jiu. Hmmm... cred că Petroșani mi se pare anost. Sau Călan. (...) Mi se pare că orașele astea au un mare potențial. E pârtia Straja lângă, care ar putea să fie un loc extrem de căutat. Sunt multe stațiuni în care nu s-a mai făcut nimic, precum Căciulata, Herculane. Acum când vorbești de Băile Govora sau Herculane, ți se pare bătrânesc, dar dacă stai să te gândești ce resurse sunt acolo și cum ar putea fi modernizate aceste stațiuni...”, a spus Cătălin Măruță.

Probabil că una dintre cele mai spicy întrebări de astăzi a fost: „Ce vedetă din România ai trimite-o să locuiască în altă țară?. Ei bine, răspunsul lui Cătălin a fost surprinzător!

Cred că aș trimite-o pe Anna Lesko într-o altă țară”, a răspuns Cătălin Măruță, fără să ofere alte explicații.

Rusu, Andrei și Ana s-au distrat pe cinste alături de Cătălin Măruță, iar pe tine te invităm să urmărești mai jos întregul interviu de astăzi!

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.