Cool Stuff

Brad Pitt, greu de recunoscut! Actorul a ajuns în scaunul cu rotile

Brad Pitt și-a speriat fanii, după ce a fost surprins în scaun cu rotile.

Nici Brad Pitt nu mai e ce-a fost odată! Zilele trecute, el și-a speriat fanii după ce a fost surprins în scaunul cu rotile.

Îndrăgitul actor, în vârstă de 57 de ani, a fost fotografiat când ieşea dintr-un centru medical din Beverly Hills într-un scaun cu rotile, împins de un asistent. Totuși, se pare că ar fi ajuns în această postură după ce i-au fost extrași câţiva dinţi, conform unor surse.

„Nu este nimic”, a spus o persoană din anturajul starului, pentru Page Six. „Treabă de medic dentist”.

Vizibil slăbit la ieșirea din spital, Brad Pitt purta o geacă neagră, o pereche de pantaloni gri şi avea faţa acoperită de mască şi o pereche de ochelari supradimensionaţi. Actorul se va afla pe 25 aprilie la ceromonia de decernare a Premiilor Oscar, aşa că, probabil, a vrut să afişeze o dantură perfecta.

Acesta nu s-a despărţit niciun moment de garda sa de corp, care a încercat tot timpul să îl acopere, semn că Pitt nu își dorea să fie văzut astfel.

Starul nu trece printr-o perioadă prea bună nici din punct de vedere emotional. El duce acum una dintre cele mai urâte bătălii de la Hollywood cu fosta soție, Angelina Jolie. Cei doi au mutat conflictul în sala de judecată, iar Brad așteaptă cu sufletul la gură să afle dacă Angelina va renunța la acuzațiile sale.

Actriţa vrea să meargă până în pânzele albe pentru a câştiga custodia copiilor, așa că e dispusă să vorbească despre abuzurile suferite în timpul mariajului cu fostul soț. Rămâne însă de văzut dacă va avea credibilitate.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.