Cool Stuff

Atunci și acum | Cum arată acum bărbații puternici din filmele anilor `90

Mulți dintre cei care și-a făcut debutul în cinematografie în anii `90 se numără și astăzi printre cei mai iubiți actori.

În anii `90, filmele de la Hollywood erau extrem de populare în rândul tinerilor. Mulți dintre cei care și-a făcut debutul în cinematografie atunci se numără și astăzi printre cei mai iubiți actori. Chiar dacă au trecut mai bine de 20 de ani de atunci, aceștia nu intenționează să se retragă prea curând și continuă să joace în filme de succes.

Cu toate acestea, ei s-au schimbat destul de mult de-a lungul carierei, așa că iată cum arată acum actorii din filmele cu care am crescut.

Sylvester Stallone, 74 de ani

Sylvester Stallone a devenit cunoscut datorită rolului boxerului Rocky, din franciza cu același nume, pentru care a și scris scenariul. Au urmat apoi alte filme de succes precum „First Blood”, „The Expendables” sau „Escape Plan”. El continuă să scrie scenarii și încă este actor și regizor, iar una dintre cele mai recente opere ale sale este „Samaritan”.

Arnold Schwarzenegger, 73 de ani

Arnold Schwarzenegger a devenit cunoscut după ce a jucat în „Terminator” și în „Conan the Barbarian”. Dar el el era deja un culturist popular, dinainte de a deveni actor. În acest moment, Arnold filmează pentru „Kung Fury 2”, unde va avea rolul principal.

Bruce Willis, 66 de ani

Bruce Willis a devenit adevărat star datorită rolului său din „Die Hard”, unde a fost polițist. În timp ce alții și-l amintesc din „The Fifth Element” sau „Armageddon”, el își contină cariera și lucrează la proiecte noi.

Jean-Claude Van Damme, 60 de ani

„Bloodsport” l-a făcut pe Jean-Claude Van Damme vedeta filmelor de acțiune. De asemenea, filmele „Universal Soldier” și „The Quest” au înregistrat un mare succes. În acest moment, el este încă într-o formă fizică excelentă și le arată asta fanilor pe contul său de Instagram.

Keanu Reeves, 56 de ani

Actorul canadian a jucat înt-o mulțime de filme care au devenit incredibil de populare în întreaga lume. Keanu Reeves a devenit cunoscut după interpretarea lui Neo în „The Matrix” și continuă să facă furori cu rolurile sale. De asemenea, în prezent, el lucrează pentru noi filme din seriile „The Matrix” și „John Wick”.

John Travolta, 67 de ani

Datorită abilităților sale de cântăreț și dansator, John Travolta a jucat în mai multe musicaluri. Și a devenit incredibil de popular după succesul înregistrat de „Pulp Fiction”.

Chuck Norris, 81 de ani

Legendarul Chuck Norris este renumit pentru filmele sale de acțiune. Dar cel mai de succes rol al său este, fără îndoială cel din seria „Walker, Texas Ranger”. În acest moment, el nu mai activează, dar a mai avut apariții sporadice. Cea mai recentă a fost cea dintr-un episod al serialului „Hawaii Five-0”. Datorită rolurilor sale, actorul a devenit un simbol al puterii.

Jackie Chan, 67 de ani

Jackie Chan pare priceput la toate, dar a devenit cunoscut în special ca actor, cascador și practicant de arte marțiale. În cazul lui, este greu să numim un anumit film care l-a făcut celebru. În acest moment, acesta lucrează la o nouă producție „Shanghai Dawn” și, conform unor zvonuri, la cea de-a patra parte a celebrului film „Rush Hour”.

Michael Douglas, 76 de ani

Michael Douglas este cunoscut mai ales pentru rolurile sale din „Basic Instinct”, „Fatal Attraction” și „The War of the Roses”. De asemenea, el a primit și un Oscar pentru cel mai bun film al anului ca producător al „One Flew Over the Cuckoo’s Nest”. În acest moment, el lucrează la blockbusterul Marvel „Ant-Man and the Wasp: Quantumania”.

FOTO: Bright Side

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.