Cool Stuff

„How I Met Your Mother” revine cu Hilary Duff în rolul principal. Uite cum va continua povestea ta preferată!

La șase ani de la terminarea serialului „How I Met Your Mother”, acesta revine cu o nouă poveste.

Vești bune pentru fanii actriței Hilary Duff! Deși nu vom avea prea curând parte de o revenire a lui Lizzie McGuire, aceasta pregătește o altă surpriză! Hilary Duff o va interpreta pe Sofie – noul Ted Mosby – în serialul „How I Met Your Father”, produs de Hulu.

„How I Met Your Father” este o continuare a îndrăgitului serial „How I Met Your Mother”, care a cucerit publicul din întreaga lume cu cele nouă sezoane. Acum, producția revine sub un nume nou, dar cu o serie de actori și producători deja cunoscuți. Printre aceștia se numără Isaac Aptaker și Elizabeth Berger din serialul „This Is Us" și creatorii serialului original, Carter Bays și Craig Thomas.

De asemenea, Hilary Duff va fi în același timp producător și actor în noul serial. „În viitorul apropiat, Sophie îi povestește fiului ei cum l-a cunoscut pe tatăl lui: o poveste care ne trimite înapoi în anul 2021 în care Sophie și grupul ei de prieteni decoperă cine sunt cu adevărat, ce vor de la viață și cum să se îndrăgostească în era aplicațiilor de întâlnire și a opțiunilor nelimitate”, se arată în descrierea de pe Hulu.

Acesta este primul proiect TV al actriței după încheierea serialului „Younger” și după ce a anunțat că nu vom mai avea parte de revenirea lui Lizzie McGuire. Ea a dat marea veste și pe Instagram, spunându-le fanilor să-și „pună costumul” și să se pregătească, făcând referire la celebra replică a lui Barney Stinson.

„Am fost incredibil de norocoasă în carieră, să interpretez câteva personaje minunate și aștept cu nerăbdare să preiau rolul lui Sophie”, a spus mai ea. „Ca un mare fan al „How I Met Your Mother”, sunt onorată și chiar puțin emoționată că atât Carter și cât și Craig au încredere în mine pentru continuarea proiectului lor. Isaac și Elizabeth sunt geniali și abia aștept să lucrez alături de ei ei și toți sunt geniali”, a adăugat Hilary.

Și producătorii show-ului, Carter și Bays, le-au mulțumit fanilor că au așteptat atât de mult timp pentru o nouă poveste din serie.

„Copii, vă voi spune o poveste incredibilă: este povestea modului în care doi scriitori au avut norocul de a-și face realiza emisiunea de televiziune a visurilor lor timp de nouă sezoane și acum pot să dea torța mai departe către o nouă echipă creativă inspirată de propriile lor povești incredibile de spus, povestea „How I Met Your Father", au spus ei. „Suntem onorați de pasiunea și viziunea lor și așteptăm cu nerăbdare să îi ajutăm să spună o nouă poveste legendară. (Mulțumim tuturor fanilor HIMYM de acolo care au așteptat-o.)”.

Aceasta nu este prima încercare de a continua celebrul serial. La un moment dat, a mai existat un serial numit „How I Met Your Dad”, cu Meg Ryan care povestea din viitor. Show-ul ar fi trebuit să fie difuzat în 2014—2015, dar CBS l-a anulat.

Și actualii producători executivi, Aptaker și Berger au mai încercat să-l readucă la viață. În 2016, intenționau să facă un spin-off, dar în același timp, serialul „This Is Us” a devenit cel mai de succes show TV și acel proiect a fost suspendat. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.