Cool Stuff

Keanu Reeves, tu ești? Actorul a renunțat la barbă și este de nerecunoscut

Keanu Reeves și-a schimbat din nou look-ul pentru un nou rol.

Celebrul actor Keanu Reeves șochează din nou cu look-ul său. După ce în urmă cu câteva luni, paparazzi l-au surprins cu părul nearanjat și barba mare, de data aceasta, el a renunțat de tot la barbă și a adoptat un look mai îngrijit.

Complet bărbierit cu o căciulă așezată pe vârful capului, actorul în vârstă de 56 de ani este greu de recunoscut. Acesta a fost fotografiat în Berlin, în timp ce urca într-o mașină.

Totuși, fanii lui adevărați nu s-au lăsat induși în eroare de noua sa imagine. De cum s-a urcat în mașină, el a fost asaltat de fani, cărora le-a zâmbit politicos și alături de care a stat la discuții câteva minute, potrivit London News Today.

Așa cum ne-a obișnuit, și această schimare a apărut pentru un nou rol. Se pare că Keanu Reeves și-a ras barba pentru a intra din nou în pielea lui John Wick, în thriller-ul cu același nume. Producătorii pregătesc partea a patra a filmului și vor să-i dea un aer nou personajului principal, interpretat de Keanu Reeves.

De data aceasta, ei vor să încerce ceva nou, pentru a capta mai mult atenția publicului „Avem idei și am stabilit întreg planul. Vrem să facem ceva mai mult cu John Wick 4. Încercăm să-l dezvoltăm. Atât eu cât și Dave suntem buni cascadori și coregrafi, și nu vrem să-l pierdem pe Keanu”, a declarat recent regizorul Stahelsky.

Noul film din serie se filmează nu doar în Berlin, ci și în New York City și Japonia. Partea a patra din seria John Wick ar putea și fi ultima, producătorii fiind sceptici în ceea ce privește partea a cincea. „John Wick 4” trebuia lansat anul acesta, dar din cauza pandemiei, evenimentul a fost amânat pentru data de 27 mai 2022.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.